Marloes Winkel - Een mooie yoga ervaring gaat hand in hand met plezier.

Marloes Winkel - Een mooie yoga ervaring gaat hand in hand met plezier.

Marloes Winkel is eigenaar en oprichter van YOGA LOFT hilversum. In haar vorige baan als Accountmanager bij een groot IT-bedrijf rende zij van afspraak naar afspraak en vond zij het lastig om balans te vinden tussen werk en privé. Toen zij een aantal jaar geleden met yoga in aanraking kwam, groeide haar liefde voor yoga iedere dag meer en ervaart zij yoga inmiddels echt als een verrijking.

Na zichzelf ondergedompeld te hebben in heel veel yogalessen in verschillende stijlen is zij op advies van haar eerste leraar begonnen aan de opleiding Prana Flow bij Alberto Paganini. Niet met de intentie om zelf les te gaan geven maar vooral om zichzelf beter te leren kennen. Na haar opleiding kreeg ze de kans om les te gaan geven en heeft ze dat jaren gecombineerd met haar baan als accountmanager en volgde ze ook de 500 uur Yoga Alliance Teacher Training bij Robert Boustany.

Inmiddels runt ze met heel veel plezier haar eigen yogastudio waar zij ook een gedeelte van de collectie van Iloveyoga verkoopt. Via haar lessen daagt zij je niet alleen fysiek uit maar hoopt zij je met humor en een gezonde dosis nuchterheid te inspireren om net zoveel uit yoga te halen als wat zij zelf doet. Marloes probeert zoveel mogelijk om je in balans te laten komen tussen in- en ontspanning en moedigt ze je aan om vooral je eigen kracht te vinden. Zij gunt iedereen een mooie yoga-ervaring. "Een mooie yoga ervaring gaat hand in hand met plezier".

www.yogalofthilversum.nl

Instagram yogalofthilversum

 

 

Filters
Geen producten gevonden...