Li-Ann van Groen – State of Body trainer

Li-Ann is al meer dan 15 jaar werkzaam in de fitness branche en heeft de laatste jaren ook veel onderzoek en trainingen gedaan op gebied van yoga en voeding. Ze heeft zelf ondervonden welke helende werking voeding, yoga en meditatie op ons welzijn hebben en is daardoor gepassioneerd om anderen ook te helpen met een energieker, gezonder en gelukkiger leven.

Als zangeres van het 90's duo 'Twenty 4 Seven' weet zij hoe belangrijk een gezonde lifestyle is. Om alle optredens en het reizen vol te houden, moet je je energie en gezondheid hoog houden en regelmatig ontspannen met yoga.

Li-Ann: “Geluk en gezondheid is het allermooiste cadeau dat ik iemand kan geven. Ik voel mij bevoorrecht dat ik al zoveel mensen heb mogen helpen en mijn passie is om nog veel meer mensen te helpen!”

Kuzala yoga heeft zij na haar opleiding zelf ontworpen. Het is Sanskriet voor 'Geluk, Gezondheid en Balans' haar kernwoorden bij coachen en lesgeven. In 2017 heeft zij in India een Yoga & meditatieopleiding gedaan, niet alleen omdat het geweldig is om opgeleid te worden door heuse Indiase guru’s, maar ook om in India haar eigen Kuzala yoga te perfectioneren. Even tijd voor jezelf en weg van je telefoon en verplichtingen. De yogamat is net zoals het leven; het is dynamisch en in beweging, het gaat om de balans en de Yin en Yang. Er worden tijdens Kuzala yoga daarom verschillende yoga stijlen gecombineerd, maar het is altijd mee te doen voor ieder niveau. Juist mensen die nog niet bekend zijn met yoga, hoopt zij door deelname aan haar les ook de voordelen van yoga te laten zien en voelen.

Ik vind het ontzettend leuk om ambassadrice van Iloveyoga te zijn. Het is heel belangrijk om je goed te voelen tijdens yoga in kleding waarin je je lekker voelt en goed kan bewegen. De kleding van Iloveyoga.nl zit niet alleen heel erg lekker en ziet er ook nog eens super leuk uit!