Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Cerebrum Brain Tonic

Cerebrum Brain Tonic

€29,00
op voorraad
Cerebrum is een therapeutische en diep voedende formule voor de hersenen. Het kan de bloedsomloop in het hersenweefsel brengen, kan de duidelijkheid verbeteren, de hypothalamische respons reguleren en de hypofysefunctie stimuleren.
 • I LOVE YOGA
  Service by heart
 • Voor 16.00 u besteld
  Dezelfde dag verzonden
 • Wij leveren wereldwijd
  Waar je ook bent
 • Schrijf je in voor onze nieuwbrief
  Zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke akties
Beschrijving

Krachtige extractie om een ​​sterk en effectief resultaat te garanderen.

Cerebrum is een therapeutische en diep voedende formule voor de hersenen. Het kan de bloedsomloop in het hersenweefsel brengen, kan de duidelijkheid verbeteren, de hypothalamische respons reguleren en de hypofysefunctie stimuleren. Het verhoogt op natuurlijke wijze het lichaam en kan fungeren als een milde stimulator die de helderheid en het geheugen verbetert. Cerebrum kan ook fungeren als een regulator van het zenuwstelsel.

De kruiden in deze formule zijn uitgebreid onderzocht op hun vermogen om zenuwgroeifactor (NGF) te stimuleren die hersendisfunctie geassocieerd met mogelijke neurologische aandoeningen remt. Deze formule kan een depressief systeem verlichten dat wordt veroorzaakt door overbelaste en ondergekoesterde patronen, waardoor een diep adaptogeen platform voor regeneratie ontstaat.

We gebruiken organische rietalcohol en omgekeerde osmosewater voor extractie, waardoor een hoge biologische beschikbaarheid van deze krachtige hersenvoedende kruiden wordt gegarandeerd!

Hoeveelheid per container: 2 oz (59 ml)

Aantal porties: 24 porties (met 2,5 ml per portie)

Voorgestelde portie: 30-40 druppels (we raden iedereen aan om intuïtief naar hun lichaam te luisteren, de dosering te volgen die het meest bij u resoneert.)

Ingrediënten: Brahmi *, Lion's Mane Mushroom *, Ginkgo Leaf, Gotu Kola, Holy Basil *, Rosemary. Geëxtraheerd in suikerriet * en plantaardige glycerine.

[* biologisch / ^ wildcrafted]

ESSENTIALS:

* Onze Lions Mane wordt biologisch geteeld in de staat Washington op een kleine biologische en niet-Gmo boerderij.

* Onze Brahmi en heilige basilicum zijn biologisch en duurzaam geteeld in India. We werken rechtstreeks samen met de boeren in India om ervoor te zorgen dat het een uitstekende oogst is die volgens onze eigen normen wordt geproduceerd. Ons gouden Gingko-blad wordt geteeld in Noord-Amerika.

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de FDA. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te behandelen of te voorkomen.