Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Collagen Booster Dirty Rose Chai

Collagen Booster Dirty Rose Chai

€45,00
op voorraad
Onze kenmerkende formule met kruiden die bekend staan ​​om hun collageenbeschermende en versterkende effecten. Nu inclusief spijsverterings ondersteunende kruiden.
 • I LOVE YOGA
  Service by heart
 • Voor 16.00 u besteld
  Dezelfde dag verzonden
 • Wij leveren wereldwijd
  Waar je ook bent
 • Schrijf je in voor onze nieuwbrief
  Zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke akties
Beschrijving

Onze kenmerkende formule met kruiden die bekend staan ​​om hun collageenbeschermende en versterkende effecten. Nu inclusief spijsverteringsondersteunende kruiden. Onze formule is samengesteld uit adaptogenen, oude kruiden, aardende kruiden en bloemen waarvan bekend is dat ze ondersteunen en verfraaien en herstellen. Deze blend is een uitstekende plantaardige oplossing voor diegenen die hun botten, nagels, haar, weefsels en huid willen versterken met 100% kruiden. Ons plantaardig collageen is gemakkelijk te gebruiken en biologisch beschikbaar.

Over onze formule:

• SILICA + CALCIUM: verrijkt met paardenstaart en brandnetels die de lichaamseigen natuurlijke productie van collageen helpen opbouwen met collageen-covoedingsstoffen zoals silica en calcium voor mooi haar, huid en nagels.

• ADAPTOGENIC: versterkt met adaptogene krachtpatsers, zoals Fo-Ti en Gynostemma vanwege hun verfraaiende chemie. * Adaptogenen zijn zeldzame en opmerkelijke planten die het vermogen van het lichaam vergroten om fysieke, chemische, biologische, emotionele en omgevingsstressoren te weerstaan ​​en weerstaan ​​door niet-specifieke weerstand tegen dergelijke stress te verhogen. Ze verminderen de vatbaarheid van het organisme voor ziekten door het te laten "aanpassen" aan de stressvolle omstandigheden. Adaptogenen ondersteunen het metabolisme, helpen het evenwicht in het immuunsysteem, het zenuwstelsel en het endocriene systeem te herstellen en zorgen ervoor dat het lichaam een ​​optimale homeostase kan behouden. Ze komen meestal ook ten goede aan de lever, het cardiovasculaire systeem, de nieren en de alvleesklier.

• JEUGDIGE GLOED: ons collageensupplement helpt bij het herstellen en behouden van jeugdige niveaus van collageen en keratine.

* SPIJSVERTERINGSFLOW: Van kaneel, kardemom, vanille en roos is bekend dat ze de spijsvertering kalmeren en vergemakkelijken. Ons plantaardig collageen is uniek omdat het niet verdund is! Dit is een echt medicinale mix met toegevoegde superfood-smaken die hun eigen collageenverhogende eigenschappen hebben. Deze smaken zijn gewoonweg heerlijke toevoegingen aan onze kenmerkende kruidenformule om collageen in het lichaam te stimuleren en te beschermen.

Ingrediënten: He Shou Wu-extractpoeder, Paardestaartextractpoeder ^, Brandnetels ^, Gynostemma *, Lucuma *, Rozenblaadjes *, Kardemom *, Kaneel *, Calendula *, Kurkuma *, Vanille *, Mangosteen * *

Organisch / ^ Wildcrafted

100% veganistisch + glutenvrij

Hoeveelheid per verpakking: 4oz (113 g) fijn poeder

Aantal porties: 35 porties (gebruik 1 theelepel per portie)

Aanbevolen portie: 1 / 2-1tl (we raden iedereen aan om intuïtief naar hun lichaam te luisteren, volg de dosering die het meest bij u past).