Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Cork Yoga Mat

Cork Yoga Mat

€75,00
niet op voorraad
Deze kurk yogamat is de meest duurzame keuze binnen yogamatten. De mat is gemaakt van natuurlijk antisliprubber, met daarop een laag duurzame, natuurlijke kurk. De kurklaag op deze mat bestaat uit duurzaam geoogste kurk uit de schors van kurkbomen in Port
Pre order
 • I LOVE YOGA
  Service by heart
 • Voor 16.00 u besteld
  Dezelfde dag verzonden
 • Wij leveren wereldwijd
  Waar je ook bent
 • Schrijf je in voor onze nieuwbrief
  Zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke akties
Beschrijving

Kurk yogamat

Deze geweldige kurk yogamat is gemaakt in samenwerking met Livingyolates Academy. De mat is voorzien van het logo voor zowel Yogamii als Livingyolates.

Deze kurk yogamat is de meest duurzame keuze binnen yogamatten. De mat is gemaakt van natuurlijk antisliprubber, met daarop een laag duurzame, natuurlijke kurk.

De kurklaag op deze mat bestaat uit duurzaam geoogste kurk uit de schors van kurkbomen in Portugal. Daarom geen bomen beschadigen of kappen tijdens het maken van deze kurk yogamat.

Vanwege de verbazingwekkende eigenschappen van kurk neemt de grip toe wanneer je zweet. Deze mat is perfect voor alle yogastijlen, zowel actieve als langzamere stijlen, zoals yin en zwangerschapsyoga.

Afmeting: 185 x 61 cm, 5 mm dik
Gewicht: 2,8 kg
1 mm duurzame, natuurlijke kurk
4 mm antislip, flexibele bodem van natuurlijk rubber

Onderhoudsinstructies

Om je kurk yogamat schoon en duurzaam te houden, rol je de mat uit en veeg je het oppervlak af met warm water met zeep. Laat weg totdat het oppervlak droog is en rol het op zoals gewoonlijk.

Rol zodat de kurk aan de buitenkant zit en het rubberen oppervlak aan de binnenkant van de mat is.