Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Golden Moon Milk : Blue Lotus Vanilla

Golden Moon Milk : Blue Lotus Vanilla

€30,00
op voorraad
Geïnspireerd op een traditioneel Ayurvedisch wellness ritueel, is gouden melk, ook bekend als 'haldi doodh', een eeuwenoude medicinale drank. Kurkuma melk wordt geroemd om zijn genezende, ontstekingsremmende eigenschappen.
Beschrijving

Geïnspireerd door een traditioneel Ayurvedisch wellnessritueel, is gouden melk, ook bekend als 'haldi doodh', een eeuwenoude medicinale drank. Kurkumamelk wordt geprezen om zijn genezende en ontstekingsremmende eigenschappen, grotendeels dankzij de verbinding curcumine, die in kurkuma wordt aangetroffen. Gouden melk, vaak gecombineerd met kruiden en andere herstellende en verjongende kruiden, is ontworpen om lichaam en geest te ondersteunen. Kurkuma wordt al duizenden jaren gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde en andere regenwoudculturen voor aandoeningen zoals gewrichtspijn, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, stijfheid en nog veel meer.

Onze Golden Moon Milk bevat ontspannende planten, zoals Ashwagandha, samen met herstellende 'spirit'-planten zoals Reishi en Blue Lotus. Het bevat essentiële spijsverteringskruiden die helpen bij ontspanning, zoals lavendel, kardemom en vanille. Onze 100% biologische vanille is absoluut goddelijk. Wist je dat vanille vroeger in Europa werd gebruikt om het zenuwstelsel te decomprimeren? Ja, het is ook een ontspannend medicijn!

Gouden melk is uitstekend geschikt voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning van de spijsvertering, hulp bij ontstekingen en gewoon een drankje dat lang meegaat. Het is uitstekend geschikt voor kinderen en veilig voor de meeste mensen. Onze kurkuma is 100% biologisch en geteeld door een vrouwencoöperatie in India.

Productactiva: + Kan ontspannend zijn + kalmerend. + Biologische Kruiden + Specerijen. + Ongezoet! + Adaptogeen. + 30 dagen voorraad.