Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Happiness Tonic Dopamine + Stress Relief

Happiness Tonic Dopamine + Stress Relief

€29,00
op voorraad
Ons volledig organische en in de natuur vervaardigde geluktonicum kan de hormoonfunctie, serotonine en dopamine helpen stabiliseren en een rustgevend effect op het zenuwstelsel hebben.
 • I LOVE YOGA
  Service by heart
 • Voor 16.00 u besteld
  Dezelfde dag verzonden
 • Wij leveren wereldwijd
  Waar je ook bent
 • Schrijf je in voor onze nieuwbrief
  Zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke akties
Beschrijving

HOGE POTENTIE-EXTRACTIE VOOR EEN STERK EN EFFECTIEF RESULTAAT.

GELUK: FELICIDAD: BEAUTITUDINE: सुख

Ons volledig organische en in de natuur vervaardigde geluktonicum kan de hormoonfunctie, serotonine en dopamine helpen stabiliseren en een rustgevend effect op het zenuwstelsel hebben. Onze formule is een mix van adaptogenen, zoals rhodiola en ashwagandha, met krachtig ondersteunende gelukkige kruiden * zoals st. johns wort, mucuna en albizzia. Deze kruiden vormen samen een synergetische krachtpatser die stress, angst en depressie kan verlichten.

* "Gelukkige kruiden" zijn kruiden die gewoonlijk worden gebruikt voor hun serotonine- en / of dopamine-regulerende effecten.

Lees meer over de deelnemers aan deze formule:

Mucuna - Fluwelen bonen Dopamine

De werkzame stof in Mucuna is levodopa of L-dopa. Deze bioactieve chemische stof is een voorloper van verschillende neurotransmitters, waaronder adrenaline, noradrenaline en dopamine. Mucuna pruriens heeft een significante antioxiderende werking die samen met L-dopa werkt om de gezondheid van de hersenen te bevorderen. Wanneer L-dopa de bloed-hersenbarrière passeert, helpt het de hersenniveaus van dopamine te verhogen, een essentiële neurotransmitter geassocieerd met het reguleren van stemming en cognitie. Onderzoek suggereert ook dat antioxidanten nuttig zijn voor de verdediging tegen oxidatieve schade door vrije radicalen.

Albizzia - Collectieve Geluksboom

In de volksmond bekend als Mimosa, is een prachtige boom met roze pom-pom bloemen. "Zowel de schors als de bloemen van Albizia worden gebruikt als een kalmerend kalmerend middel in de oosterse traditionele geneeskunde. Gecategoriseerd in de Chinese Materia Medica als een kalmerend geestkruid, wordt gedacht dat de schors de geest 'verankert', terwijl de bloemen hem verlichten. De bloemen zijn ook gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid, geheugenverlies, keelpijn en verwarring in de oosterse traditionele geneeskunde, evenals depressie, melancholie en angst. " - Michael Tierra, L.Ac.

St Johns Wort - Hierba de San Juan

Sint-janskruid is weer populair geworden als antidepressivum. Het bevat verschillende chemicaliën, waaronder hypericine, hyperforine en pseudohypericine, waarvan wordt gedacht dat ze de belangrijkste bronnen van antidepressiva zijn.

Neurotransmitters zijn chemicaliën die berichten van zenuwcellen naar andere cellen overbrengen. Gewoonlijk worden neurotransmitters, zodra het bericht is afgeleverd, opnieuw geabsorbeerd en geïnactiveerd door de cellen die ze hebben vrijgegeven. Chemicaliën in sint-janskruid kunnen meer van deze antidepressiva neurotransmitters beschikbaar houden voor het lichaam om te gebruiken. Meerdere studies hebben aangetoond dat sint-janskruid effectief kan zijn bij het verlichten van milde tot matige depressie, hoewel het mogelijk enkele weken duurt voordat de maximale antidepressieve effecten optreden. Sint-janskruid is ook onderzocht voor de behandeling van andere emotionele aandoeningen zoals angst, obsessieve-compulsieve stoornis (OCS), stemmingswisselingen in de menopauze en premenstrueel syndroom. * St. Janskruid is een MAO-remmer en mag niet worden gebruikt met antidepressiva, alcohol / drugs en bepaalde voedingsmiddelen.

Ashwagandha en Rhodiola zijn beide de meesterkruiden, bekend om hun krachtige "adaptogene" effecten. Adaptogen-kruiden staan ​​bekend om hun vermogen om het lichaam te beschermen en op verschillende manieren aan te passen aan stress, zoals door het stimuleren van de immuniteit en het verbeteren van mentale alertheid.

Ashwagandha - De kracht van duizend paarden

Ashwagandha is ook bewezen effectief bij het ondersteunen van de bijnierfunctie en helpt u bij het overwinnen van bijniervermoeidheid en chronische stress. Uw bijnieren zijn endocriene klieren die verantwoordelijk zijn voor het vrijgeven van hormonen (cortisol en adrenaline) in reactie op stress op uw lichaam. Als uw bijnieren overbelast zijn vanwege een overvloed aan emotionele, fysieke en mentale stress, kan dit leiden tot een aandoening die bekend staat als bijniervermoeidheid. Ashwagandha is een meesterkruid in helpt bij hormoonregulatie en overtollige cortisol.

Rhodiola - Gouden rozenwortel

Rhodiola wordt al eeuwen gebruikt als een algemeen tonicum voor zowel lichaam als geest. Recente studies, waaronder die met veteranen van de Sovjet-Afghaanse oorlog, wijzen op het duidelijke vermogen van het kruid om PTSS-symptomen zoals angst, depressie en trauma en concentratie te verlichten.

Deze krachtige formule is een krachtig tonicum dat wordt geëxtraheerd met omgekeerd osmosewater en organische rietalcohol om een ​​hoge biologische beschikbaarheid te garanderen.

Ingrediënten: Mucuna, Albizia-schors, Rhodiola-wortel *, Ashwagandha-wortel *, St.Johns Wort. Geëxtraheerd in suikerriet en plantaardige glycerine.

* Organisch / ^ Wildcrafted

* Lees meer op onze blog voor uitstekende zuurstofrijke combinaties om de potentie van de formule te verhogen.

* Onze Rhodiola en Sint-Janskruid worden geteeld in Noord-Amerika. Onze Ashwagandha wordt biologisch geteeld in India.

Hoeveelheid per container: 2 oz (59 ml)

Aantal porties: 24 porties (met 2,5 ml per portie)

Voorgestelde portie: 30-40 druppels (we raden iedereen aan om intuïtief naar hun lichaam te luisteren, de dosering te volgen die het meest bij u resoneert.)

Waarschuwing: Gebruik dit tonicum niet als u antidepressiva gebruikt of zwanger bent. Neem na minimaal 6 maanden borstvoeding een heel kleine dosis als u hulp nodig heeft