Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Jijivisha Top Zwart

Jijivisha Top Zwart

€39,00
‘Jijivisha’ betekent ‘verlangen om te leven’ of ‘verlangen naar het leven’. Omarm de geest van Jijivisha met onze tanktop, zorgvuldig ontworpen voor jouw bewuste levensstijl. Deze basis tanktop is gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen.
Beschrijving

‘Jijivisha’ betekent ‘verlangen om te leven’ of ‘verlangen naar het leven’. Omarm de geest van Jijivisha met onze tanktop, zorgvuldig ontworpen voor jouw bewuste levensstijl. Deze basis tanktop is gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en heeft open armsgaten voor bewegingsvrijheid tijdens je practice. De voorkant is versierd met een betekenisvolle Jijivisha-print, geaccentueerd met gouden foliedetails voor een elegante touch. Deze top belichaamt de geest van vitaliteit en bewust leven, waardoor je yogareis wordt verbeterd.

  • Gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen
  • Open armsgatdetails voor bewegingsvrijheid
  • Plaatsingsprint met gouden folieaccenten
  • Ethisch vervaardigd voor bewuste consumenten

STOF

Ontdek de essentie van onze biologische katoenen stof, gekweekt met de omhelzing van de natuur. Omarm de ongeëvenaarde zachtheid en het comfort, onaangetast door schadelijke chemicaliën of pesticiden. Met de prestigieuze GOTS-certificering belichaamt deze stof duurzame elegantie, waardoor uw garderobe wordt verrijkt met milieubewustzijn en zorg voor zowel u als het milieu. • Gemaakt van 100% biologisch katoen, gekweekt met een vleugje natuur • Ongeëvenaarde zachtheid en comfort, vrij van schadelijke chemicaliën • Prestigieuze GOTS-certificering voor duurzame elegantie • Geef uw garderobe een boost met milieubewustzijn en zorg

Samenstelling: 100% biologisch katoen

 

VERZORGINGSINSTRUCTIES

● Machinewas in koud water.

● Gebruik een fijnwasprogramma en een mild wasmiddel.

● Vermijd bleekmiddel of wasverzachters.

● Drogen in de droger op lage stand of aan de lucht laten drogen.

● Strijk indien nodig op laag niveau, vermijd afdrukken.

● Vouw of hang om uitrekken te voorkomen.

● Binnenstebuiten wassen om kleur en stof te beschermen.