Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Karuna OM Yoga long sleeve shirt Sand

Karuna OM Yoga long sleeve shirt Sand

€59,00 €39,00
Het Karuna OM longsleeve yoga shirt is een lange yoga top voor dames. Deze yoga top sluit mooi aan en is gemaakt van een dry-fit stof. De fabric-mix van biologisch katoen, duurzaam bamboe en lycra zorgt voor ventilerende stof die mee rekt in elke yoga.
Beschrijving

Het Karuna OM longsleeve yoga shirt is een lange yoga top voor dames. Deze yoga top sluit mooi aan en is gemaakt van een dry-fit stof. De fabric-mix van biologisch katoen, duurzaam bamboe en lycra zorgt voor ventilerende stof die mee rekt in elke yoga pose.

Urban Goddess Yoga Wear for Women Fabric bamboo, cotton, elastane

Nog een voordeel van de unieke stoffenmix van deze yoga longsleeve is de rekbaarheid. Door de toevoeging van lycra heeft dit Karuna OM-longsleeve yoga shirt lekker veel stretch. Dit maakt dit dames yoga shirt de perfecte throw on over je yoga kleding. Je kan het longsleeve yoga shirt dus dragen tijdens de yoga practice, maar ook ervoor of erna. Door de lange lengte blijven je buik en onderrug lekker warm.

Bamboe yoga shirt met OM print

Dit Karuna long sleeve yoga shirt is op de voorkant bedrukt met het Om teken. OM is een geluid wat vaak als chant gebruikt wordt. Dit OM bestaat eigenlijk uit een paar geluiden, namelijk A – U – M. Deze klanken geven de cirkel van het leven weer. De creatie met A, de bloei met U en de transformatie met M. Door OM te chanten erken je deze cyclus en breng je je bewustzijn in contact met jouw oneindige ik. Dit longsleeve yoga shirt helpt je daaraan herinneren.

Over Urban Goddess yoga kleding

Wij gebruiken alleen gecertificeerde biologische katoen voor onze Urban Goddess yogakleding. En daarom krijg jij alle benefits van de natuurlijke ademende stoffen en zorgen wij voor een beter milieu en happy en gezonde medewerkers van Urban Goddess.

We weten hoe vervelend het is om een kriebelend of irriterend label in je kleding te hebben, zeker tijdens je yoga practice. Daarom hebben wij gewoon geen labels en heeft al onze Urban Goddess yogakleding carelabel stempels.

Wees lief voor je Urban Goddess yoga kleding en het zal ook lief voor jou zijn:

  • Was op 30 graden
  • Was samen met dezelfde kleuren
  • Binnenstebuiten wassen om de stempels te beschermen
  • Niet in de droger