Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Pau D' Arco - Anti-Candidal

Pau D' Arco - Anti-Candidal

€35,00
op voorraad
Gebruik door de geschiedenis heen "Pau d'arco heeft een lange en goed gedocumenteerde geschiedenis van het gebruik door de inheemse volkeren van het regenwoud. Indicaties suggereren dat het gebruik ervan mogelijk ouder is dan de Inca's.
 • I LOVE YOGA
  Service by heart
 • Voor 16.00 u besteld
  Dezelfde dag verzonden
 • Wij leveren wereldwijd
  Waar je ook bent
 • Schrijf je in voor onze nieuwbrief
  Zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke akties
Beschrijving

Pau D Arco - IPE ROXO - Tahuari aka Tree of Life

Belangrijkste mogelijke acties: antiviraal, anti-candida, bloedopbouwer, reproductieve balans, huidherstel.

Gebruik door de geschiedenis heen "Pau d'arco heeft een lange en goed gedocumenteerde geschiedenis van het gebruik door de inheemse volkeren van het regenwoud. Indicaties suggereren dat het gebruik ervan mogelijk ouder is dan de Inca's. In heel Zuid-Amerika hebben stammen die duizenden kilometers van elkaar verwijderd wonen, het voor hetzelfde gebruikt honderden jaren medicinale doeleinden. Ze gebruiken de schors om veel verschillende aandoeningen te behandelen en als tonicum voor dezelfde kracht en kracht die ze in hun bogen steken. Pau d'arco wordt geregistreerd door bosbewoners in de hele Amazone voor malaria, bloedarmoede, colitis, ademhalingsproblemen, verkoudheid, hoest, griep, schimmelinfecties, koorts, artritis en reuma, slangenbeet, slechte bloedsomloop, steenpuisten, syfilis en kanker."

In de Zuid-Amerikaanse kruidengeneeskunde wordt het beschouwd als samentrekkend, ontstekingsremmend, antibacterieel, schimmelwerend en een laxeermiddel. Het wordt gebruikt voor de behandeling van zweren, syfilis, urineweginfecties, maagdarmproblemen, candida en schimmelinfecties, kanker, diabetes, prostatitis, obstipatie en allergieën. In de Noord-Amerikaanse kruidengeneeskunde wordt pau d'arco beschouwd als pijnstillend, antioxidant, antiparasitair, antimicrobieel, antischimmel, antiviraal, antibacterieel, ontstekingsremmend en een laxeermiddel, en heeft het ook antikankereigenschappen. Het wordt gebruikt bij koorts, infecties, verkoudheid, griep, syfilis, urineweginfecties, kanker, ademhalingsproblemen, huidzweren, steenpuisten, dysenterie, allerlei soorten maag-darmproblemen, artritis, prostatitis en circulatiestoornissen.

Eigenschappen / acties gedocumenteerd door onderzoek:
pijnstillend (pijnstiller), antibacterieel, antikanker, anticandidaal, antischimmel, ontstekingsremmend, antileukemisch, antimalariamiddel, antiparasitair, antitumoraal, antiviraal, insecticide

Andere eigenschappen / acties gedocumenteerd door traditioneel gebruik:
anti-allergie, anti-ulcus, anticoagulans (bloedverdunner), anti-dysenterisch, antioxidant, antireumatisch, antivenin, samentrekkend, cardiotonisch (tonus, balans, versterkt het hart), hepatotonisch (tonus, balans, versterkt de lever), immunostimulant, laxeermiddel

Waarschuwingen: In overmatige hoeveelheden kan het maagdarmklachten of misselijkheid veroorzaken.