Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Reishi Fountain of Youth

Reishi Fountain of Youth

€42,00
op voorraad
De reishi-paddenstoel (Ganoderma lucidum), een eetbare medicinale schimmel die al duizenden jaren wordt gebruikt voor verschillende genezingsmogelijkheden, is een echte 'superfood'.
 • I LOVE YOGA
  Service by heart
 • Voor 16.00 u besteld
  Dezelfde dag verzonden
 • Wij leveren wereldwijd
  Waar je ook bent
 • Schrijf je in voor onze nieuwbrief
  Zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke akties
Beschrijving

GEESTVERZORGING: IMMUUNBESCHERMING: FONTEIN VAN DE JEUGD

De reishi-paddenstoel (Ganoderma lucidum), een eetbare medicinale schimmel die al duizenden jaren wordt gebruikt voor verschillende genezingsmogelijkheden, is een echte 'superfood'. Ook bekend als Ling Zhi in het Chinees, deze paddestoelen zijn sterk ontstekingsremmend en gekoppeld aan een lang leven, een betere immuunfunctie en mentale helderheid - misschien hebben ze daarom de bijnaam 'koning van paddestoelen' aangenomen.

Zoals beschreven in het boek 'Kruidengeneeskunde: biomoleculaire en klinische aspecten', vertegenwoordigt de naam voor de reishi-paddestoel in het Chinees 'een combinatie van spirituele potentie en essentie van onsterfelijkheid ... het is verbonden met succes, welzijn, goddelijke kracht en een lang leven. Onder de gekweekte champignons is G. lucidum uniek omdat zijn farmaceutische waarde in plaats van voedingswaarde voorop staat. "

Doorheen de geschiedenis in holistische geneeskundepraktijken, waaronder traditionele Chinese geneeskunde (TCM), zijn reishi-paddenstoelen beschouwd als adaptogene kruidachtige stoffen, wat betekent dat ze ons helpen omgaan met de negatieve effecten van stress - zoals verhoogde ontsteking, uitgeput energieniveau, beschadiging bloedvaten en verschillende soorten hormonale onevenwichtigheden.

Het grootste deel van de geschiedenis werd in de traditionele Chinese geneeskunde de volgroeide reishi-paddenstoel gedroogd, in plakjes gesneden, gekookt in heet water en vervolgens doordrenkt om een ​​helende thee / soep te maken. Tegenwoordig gebruiken fabrikanten van reishi-producten een verwerkingstechniek waarbij reishi meerdere keren onder hoge druk wordt gekookt, waardoor de actieve ingrediënten kunnen worden geëxtraheerd om een ​​tinctuur te vormen.

In de afgelopen decennia hebben tientallen verschillende onderzoeken in Japan, China, de VS en het VK aangetoond dat reishi-champignons bescherming kunnen bieden tegen tal van ziekten of aandoeningen, waaronder:

ontsteking
vermoeidheid (inclusief chronisch vermoeidheidssyndroom)
frequente infecties (urinewegen, bronchitis, luchtweginfecties, enz.)
leverziekte
voedselallergieën en astma
spijsverteringsproblemen, maagzweren en lekkend darmsyndroom
tumorgroei en kanker
huidaandoeningen
auto-immuunziekten
suikerziekte
virussen, waaronder griep, HIV / AIDS of hepatitis
hartziekten, hypertensie, hoge bloeddruk en hoog cholesterol
slaapstoornissen en slapeloosheid
angst en depressie

Omdat ze als een 'immuunmodulator' werken, kunnen reishi-paddenstoelen helpen het hormonale evenwicht te herstellen, het lichaam terug te brengen naar homeostase en de activiteit van het immuunsysteem reguleren, waaronder het bestrijden van tumoren en kankercellen. Onderzoek toont aan dat reishi-paddenstoelen werken als een normaliserende stof, die verschillende cellulaire functies en systemen reguleren, waaronder de endocriene (hormonale), immuun-, cardiovasculaire, centrale zenuw- en spijsverteringssystemen.

Een van de beste dingen van het gebruik van reishi-paddenstoelen is dat ze zoveel kunnen, maar vergeleken met medicijnen zijn ze niet giftig en produceren ze nauwelijks bijwerkingen. In feite merken de meeste mensen een snelle verbetering van hun energieniveau, mentale vaardigheden en gemoedstoestanden, terwijl ze ook een vermindering van pijn, pijnen, allergieën, spijsverteringsproblemen en infecties ervaren. "

Ingrediënten: Geactiveerd Reishi Mushroom (Ganoderma lucidum) poeder; vruchtlichaam en mycellium.

Gegarandeerd 8,6% bèta-glucanen. In overeenstemming met klinische onderzoeken is bekend dat β-glucanen antitumorale, ontstekingsremmende, anti-obesitas-, anti-allergische, anti-osteoporotische en immunomodulerende activiteiten hebben.

* Houd er rekening mee dat 75% van de champignonproducten die er zijn ofwel worden uitgestraald, die de meeste betaglucanen doden, of niet de echte Ganoderma lucidum zijn.

ONZE PADDESTOELEN WORDEN GEACTIVEERD. Al onze champignonpoeders hebben een stoomproces ondergaan om de celwanden af ​​te breken en de biologische beschikbaarheid van de bestanddelen te verbeteren. Deze term wordt "activering" of "stoomextractie" genoemd.

Hoeveelheid per verpakking: 113 gram fijn poeder

Aantal porties: 113 porties (met 1/2 theelepel per portie)

Voorgestelde portie: 1 / 2-1tsp (we raden iedereen aan om intuïtief naar hun lichaam te luisteren, de dosering te volgen die het meest bij u resoneert.)