Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Rose Powder 100% Organic

Rose Powder 100% Organic

€39,00
op voorraad
Eindelijk is ze er! Ons super puur en geliefd biologisch rozenpoeder. Rozenblaadjes en hun medicijn helpen om te bewegen en het hart te openen dat emotioneel en spiritueel is aangespannen.
 • I LOVE YOGA
  Service by heart
 • Voor 16.00 u besteld
  Dezelfde dag verzonden
 • Wij leveren wereldwijd
  Waar je ook bent
 • Schrijf je in voor onze nieuwbrief
  Zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke akties
Beschrijving

Eindelijk is ze er! Ons super puur en geliefd biologisch rozenpoeder.

Rozenblaadjes en hun medicijn helpen om te bewegen en het hart te openen dat emotioneel en spiritueel is aangespannen. In zowel de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) als de Unani (Grieks-Arabische geneeskunde) tradities wordt aangenomen dat het hart een fysiek orgaan is en de zetel van het bewustzijn. TCM gebruikt de term shen, terwijl Unani-geneeskunde spreekt over pneuma. Beide scholen leren dat roos een krachtig effect heeft op de spirituele toestand van iemands hart. Unani-geneeskunde heeft een categorie hartkruiden die "opwindend" wordt genoemd en die het spirituele hart helpen vreugde te voelen. Rose wordt beschouwd als zowel een tonicum in TCM als een opwindend middel in de Unani-geneeskunde.

Een prachtige zenuw, geweldig om de stemming te verbeteren en depressie te verlichten, roos heeft ook krampstillend, afrodisiacum en kalmerende eigenschappen, en is daarnaast ontstekingsremmend. Rose helpt bij het reguleren van de menstruatie en stimuleert de spijsvertering.

Ingrediënten: Rozenblaadjespoeder (Rosa centifolia) * 100% biologisch

Aanbevolen dosering: 1/2 theelepel direct in een warme kop water (8 oz), of naar keuze van thee, melk, latte, smoothie, hartig en zoet voedsel, en nog veel meer. Het kan zo ongeveer door alles.

Hoeveelheid per container: 2,5 oz (47 porties)

* De kleur, geur, smaak en magie van onze bloembladen is anders dan alles wat we hebben gezien. We zijn er trots op om een ​​echt duurzame rozenkwekerij in India te ondersteunen die eerlijke handelspraktijken in zijn boerderij integreert en een volkomen zalig poeder produceert.

Recept: Om rozenwater te maken, voeg 1/2 theelepel toe in 8oz bijna kokend water (voorkom zeer hoge hitte omdat het de bitterheid verhoogt en de geneeskrachtige eigenschappen verlaagt) en laat het minstens 8-10 minuten (of langer) trekken. Als het eenmaal is afgekoeld, zet je het in de koelkast om het gekoeld te drinken. Genieten!