Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Suma - Brazilian Gingseng

Suma - Brazilian Gingseng

€35,00
op voorraad
"In Zuid-Amerika staat suma bekend als para toda (wat" voor alle dingen "betekent) en als Braziliaanse ginseng, omdat het op grote schaal wordt gebruikt als een adaptogeen met veel toepassingen (zoals" gewone "ginseng).
 • I LOVE YOGA
  Service by heart
 • Voor 16.00 u besteld
  Dezelfde dag verzonden
 • Wij leveren wereldwijd
  Waar je ook bent
 • Schrijf je in voor onze nieuwbrief
  Zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke akties
Beschrijving

Belangrijkste functies: adaptogeen, energizer, hormoonregulator, niet-cafeïnehoudende stimulant, libido, cardio-supporter.

VOLKS- EN HEALING-KENMERKEN:

"In Zuid-Amerika staat suma bekend als para toda (wat" voor alle dingen "betekent) en als Braziliaanse ginseng, omdat het op grote schaal wordt gebruikt als een adaptogeen met veel toepassingen (zoals" gewone "ginseng). De inheemse volkeren van de Amazone regio die het para todahave noemde, heeft generaties lang suma-wortel gebruikt voor een breed scala aan gezondheidsdoeleinden, waaronder als een algemeen tonicum, als een energie-, verjongende en seksuele tonic, en als een algemeen wondermiddel voor vele soorten ziekten. Suma heeft wordt al 300 jaar gebruikt als afrodisiacum, een kalmerend middel en voor de behandeling van zweren. Het is een belangrijk kruidengeneesmiddel in de volksgeneeskunde van verschillende Indiase stammen in het regenwoud. "

"In de kruidengeneeskunde over de hele wereld wordt suma tegenwoordig als een tonicum en als een adaptogeen beschouwd. De definitie van een adaptogeen voor kruiden is een plant die de weerstand van het lichaam tegen ongunstige invloeden verhoogt door een breed scala aan fysische, chemische en biochemische factoren en heeft een normaliserend of herstellend effect op het lichaam als geheel In moderne Braziliaanse kruidengeneeskunde wordt suma-wortel gebruikt als cellulaire oxygenator en wordt het gebruikt om de eetlust en bloedsomloop te stimuleren, de oestrogeenproductie te verhogen, de bloedsuikerspiegel in evenwicht te brengen, het immuunsysteem te versterken, de spierstelsel en het geheugen verbeteren. "

- Geschreven door meester-kruidkundige en natuurgeneeskundige, Leslie Taylor

BRON:

Onze Suma wordt biodynamisch geoogst door kleine boeren in het Braziliaanse Amazonegebied.

Hoeveelheid per container: 113 g fijn poeder

Aantal porties: 26 porties (met 1 theelepel per portie)

Voorgestelde portie: 1 / 2-1tsp (we raden iedereen aan om intuïtief naar hun lichaam te luisteren, volg de dosering die het meest bij u resoneert.)

* Deze verklaringen zijn niet beoordeeld door de FDA. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te behandelen of te voorkomen.