Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel The Wild Unknown Animal Spirit Deck Set

The Wild Unknown Animal Spirit Deck Set

€45,00
op voorraad
The Wild Unknown Spirit Deck is een interactief hulpmiddel om via het pad van zelfliefde en rituelen verbinding te maken met je intuïtie en emoties.
 • I LOVE YOGA
  Service by heart
 • Voor 16.00 u besteld
  Dezelfde dag verzonden
 • Wij leveren wereldwijd
  Waar je ook bent
 • Schrijf je in voor onze nieuwbrief
  Zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke akties
Beschrijving

Het Animal Spirit-deck van Kim Krans bevat 63 wezens uit zowel het aardse als het mystieke rijk. Het handboek van meer dan 200 pagina's maakt het gemakkelijk om de kaarten te gebruiken en te interpreteren, lezingen te geven en in het mysterie van elk schepsel te duiken. Bij gebruik met opzet, werkt elke kaart, mantra en ritueel om de magie in ons allemaal te ontketenen.

63 kaarten in kleur
Geïllustreerde 208 pagina's tellende gids
Kartonnen doos met opheffend lint
White Ritual Box.

Kunstenaar en auteur Kim Krans richtte The Wild Unknown op in 2007. Elk jaar blijft het zijn eigen definitie verrassen, betoveren en tarten. Kim woont momenteel aan de westkust, in een geodetische koepel aan de oceaan.

Hey Kim, kun je ons precies vertellen wat The Wild Unknown is?

Natuurlijk, ik zal het proberen. Ik begin eenvoudig en ga op weg naar de grote ideeën.

Ten eerste is de zinsnede The Wild Unknown overgenomen van de songtekst van een Bob Dylan-nummer genaamd Isis. Zet dit nummer waarschijnlijk op voordat je doorgaat met lezen ...

Ten tweede is The Wild Unknown een bijnaam voor mezelf, mijn kunstwerken en het bedrijf dat zichzelf publiceert dat ik in 2007 ben begonnen. Dus het is een deel van mij maar vertegenwoordigt niet het hele ik. Evenzo vertegenwoordig ik een deel van The Wild Unknown, maar kan ik het geheel niet vertegenwoordigen. Dat brengt me bij mijn volgende antwoord ...

Ten derde is The Wild Unknown een gemeenschap die zich ontwikkelde rond het tarotdek dat ik in 2012 tekende. Deze groep zoekers, tarotliefhebbers, kunstenaars, yogi's, goths, visionairs, vrijdenkers, sceptici en gelovigen breidden mijn stoutste dromen uit. Al snel waren er duizenden en vervolgens tienduizenden van over de hele wereld, die een levende, veranderende en groeiende gemeenschap vormden op zoek naar een dieper inzicht in de menselijke ervaring. Je werd The Wild Unknown. Dit leidt me naar mijn volgende antwoord ...

Ten vierde, The Wild Unknown is een gevoel. Het is een plaats binnenin. Het is het deel van ons dat we nog niet begrijpen, maar lang willen weten. Sommigen zouden het het onbewuste kunnen noemen, of meer specifiek het creatieve onbewuste. Sommigen noemen het het grote mysterie, de geest, de ziel, het zelf, de bron, heilige intelligentie, magie, magik, god, de kracht, of het verlangen van het leven naar zichzelf. Het punt is dat, zelfs als we ons meerdere levens zouden proberen om ons volledige zelf te kennen, we tekort zouden schieten. Het mysterie blijft en er zit latente energie en kracht in. Deze kracht beweegt ons in de richting van groei, hoe ongemakkelijk ook. Het duwde me om het tarotdek te maken toen ik bij elke draai aan mezelf twijfelde. Jung noemde deze proces-individuatie. Ik noem het The Wild Unknown. Hoe dan ook, het is actief, het beweegt zich in ons en met ons. Voel je het?

Ten vijfde, hoewel The Wild Unknown in ons is, zitten we er ook in. Het is het mysterie van de wereld, van het collectief. Je stapt in The Wild Unknown elke keer dat je iets doet dat moed vereist en je naar ontdekking leidt. Het Wilde Onbekend is het land waar je nog nooit gereisd hebt, de ster die we nog niet hebben genoemd, de minnaar die je nog moet ontmoeten, het ongeboren kind, het ongeschreven lied, de oceaan die van ver roept. Deze plaats zal altijd bestaan. Het houdt je op dit moment vast. Het gaat verder dan wild, voorbij onbekend, en verder genereus. Het roept ons ernaar op met een verleidelijk gefluister, een aanhoudend gezoem of een woest gebulder. Als we antwoorden, openen we ons hart opnieuw voor dit leven.
Voor nu stop ik hier. Er zijn oneindige antwoorden op deze vraag. Dat is het hele idee.

Moge je reis altijd helder zijn.
Kim Krans