Iloveyoga

Home is where your mat is..

Mijn passie voor yoga is ontstaan tijdens mijn allereerste yoga les.. Drie maanden later ben ik bij Yoga Moves de yoga teacher training gaan volgen. Daar kreeg ik les van onder andere 'my beloved teacher' Katiza Satya.

Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met yogales geven bij Ready for Change, een verslavingskliniek in Rotterdam. Vervolgens heb ik twee jaar de Iyengar teacher training gevolgd aan het Iyengar yoga insituut in Amsterdam. Ik heb de 350 uur Yoga Teacher advanced studies bij Delight Yoga afgerond en geef yogales bij Yogaschool Maarssen.

Mijn opleiding aan de hogeschool voor modemanagement TMO, bracht mij bij mijn andere passie… Fashion!

Door beide passies samen te brengen is de webshop Iloveyoga ontstaan. Door mijn part-time baan als stewardess bij KLM kom ik op veel mooie locaties. Ik vind de mooiste yoga kleding op mijn trips en spot de laatste trends wereldwijd, speciaal voor jou! 

Om je yogapractice zo bewust en eerlijk mogelijk uit te voeren doe je dat in yoga kleding waarin je zo prettig mogelijk kan bewegen. De yoga kleding van Iloveyoga is geschikt voor alle vormen van yoga zoals: ashtanga yoga, vinyasa yoga, hatha yoga, iyengar yoga, vinyasa flow yoga, bikram yoga en yin yoga. Iloveyoga is de webshop met de meest hippe en verantwoorde yoga- en active kleding en accessoires. We reizen voor jou de hele wereld over op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste materialen. 

Onze intentie is door middel van yogakleding bewustwording te creëeren dat yoga voor iedereen toegankelijk is.

Volg Iloveyoga ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor meer inspiratie.. 

Als je een gecertificeerd yogadocent bent en actief yogales geeft krijg je bij iloveyoga 10% korting op je aankoop. Stuur je info via het contactformulier. Op afgeprijsde artikelen is de teachers korting niet van toepassing.

Vanuit Nederland, België en Duitsland worden orders vanaf 75 euro gratis verzonden.

Iloveyoga, wear it by heart.

Margreet Oranje - van der Heide.