Iloveyoga

Home is where your mat is..

Mijn passie voor yoga is ontstaan tijdens mijn allereerste yoga les ergens in 2005.. Drie maanden later ben ik bij Yoga Moves de yoga teacher training gaan volgen. Daar kreeg ik les van onder andere Katiza Satya en Hilary Brown.

Tijdens mijn yoga opleiding ben ik begonnen met yoga les geven bij Ready for Change, een verslavingskliniek in Rotterdam. Vervolgens heb ik twee jaar de Iyengar teacher training gevolgd aan het Iyengar yoga insituut in Amsterdam. Ik heb de 350 uur Yoga Teacher advanced studies bij Delight Yoga afgerond en geef op inval basis yogales bij Yogaschool Maarssen.

Mijn opleiding aan TMO, Fashion Business School bracht mij bij mijn andere passie… Fashion!

Door beide passies samen te brengen is de webshop Iloveyoga in November 2013 ontstaan. Door mijn baan als stewardess bij KLM kom ik op veel mooie locaties. Ik vind de mooiste yoga kleding op mijn trips en spot de laatste trends wereldwijd, speciaal voor jou! 

Om je yogapractice zo bewust en eerlijk mogelijk uit te voeren doe je dat in yoga kleding waarin je zo prettig mogelijk kan bewegen. De yoga kleding van Iloveyoga is geschikt voor alle vormen van yoga zoals: ashtanga yoga, vinyasa yoga, hatha yoga, iyengar yoga, vinyasa flow yoga, bikram yoga en yin yoga. Iloveyoga is de webshop met de meest hippe en verantwoorde yoga- en active kleding en accessoires. We reizen voor jou de hele wereld over op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste materialen. 

Onze intentie is door middel van yogakleding bewustwording te creëeren dat yoga voor iedereen toegankelijk is.

Volg Iloveyoga ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor meer inspiratie.. 

Als je een gecertificeerd yogadocent bent en actief yogales geeft krijg je bij iloveyoga 10% korting op je aankoop. Stuur je info via het contactformulier

 

Iloveyoga, wear it by heart.

Margreet Oranje - van der Heide.