Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Good Karma Yoga Top Zwart
€55,00
De Overslag Yoga Top Good Karma is een prachtige yoga top gemaakt van biologisch katoen en een beetje lycra. Door de mooie en zachte overslag bij de borst, kun je zelf bepalen of je wat meer hals wilt laten zien of niet.
Beschrijving

De Overslag Yoga Top Good Karma is een prachtige yoga top gemaakt van biologisch katoen en een beetje lycra. Door de mooie en zachte overslag bij de borst, kun je zelf bepalen of je wat meer hals wilt laten zien of niet. Ook voor je dagelijkse outfit is de Good Karma yoga top een echte aanrader.

Urban Goddess Yoga Wear for Women Fabric bamboo, cotton, elastane

Samenstelling: 95% biologisch katoen en 5% lycra

Duurzame yoga top van bio katoen

De dunne, zachte stof van de overslag yoga top Good Karma laat je huid heerlijk ademen zodat je het niet te warm krijgt. Daardoor is de top geschikt voor bijna alle vormen van yoga. Onze Good Karma is gemaakt van twee zachte en dunne laagjes stof. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar er schijnt ook niets door. Zo kun je ook prima zonder (sport)bh de yogales in.

Good Karma all around

Karma betekent ‘actie’ of ‘handelen’. In het hele universum geldt: voor elke actie moet er een gelijkwaardige tegenactie zijn. Onze yoga top Good Karma is een reminder om bewust goede keuzes te maken, voor jezelf, voor anderen en de wereld in het algemeen. Zoals Lao Tzu het prachtig zei: ‘Word je ervan bewust dat jij het centrum bent van het universum, en accepter alle dingen alsof ze deel zijn van jouw oneindige lichaam. Als je begrijpt dat alles wat je doet, effect heeft op jezelf, dan heb je een hele grote waarheid begrepen.’

Over Urban Goddess yoga kleding

Wij gebruiken alleen gecertificeerde biologische katoen voor onze Urban Goddess yogakleding. En daarom krijg jij alle benefits van de natuurlijke ademende stoffen en zorgen wij voor een beter milieu en happy en gezonde medewerkers van Urban Goddess.

We weten hoe vervelend het is om een kriebelend of irriterend label in je kleding te hebben, zeker tijdens je yoga practice. Daarom hebben wij gewoon geen labels en heeft al onze Urban Goddess yogakleding carelabel stempels.

Wees lief voor je Urban Goddess yoga kleding en het zal ook lief voor jou zijn:

  • Was op 30 graden
  • Was samen met dezelfde kleuren
  • Binnenstebuiten wassen om de stempels te beschermen
  • Niet in de droger