Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Hoge Taille Legging Cream Zwart Feather

Hoge Taille Legging Cream Zwart Feather

€79,00
Onze nieuwe legging met FEATHER-print! Ontworpen door onze getalenteerde kunstenaar uit Zwitserland. Deze crèmekleurige legging met veren print in zwart benadrukt de verbazingwekkende details, je zult papegaaien vinden als je goed kijkt.
Beschrijving

Onze nieuwe legging met FEATHER-print! Ontworpen door onze getalenteerde kunstenaar uit Zwitserland. Deze crèmekleurige legging met verenprint in zwart benadrukt de verbazingwekkende details, je zult papegaaien vinden als je goed kijkt - allemaal met de hand bedrukt door onze getalenteerde drukkers op Bali.

Gemaakt van hoge kwaliteit 90% katoen en 10% spandex, super zacht en blijft in vorm was na was, slijtage na slijtage.

Pasvorm: Valt aan de grote kant!

Samenstelling: 90% katoen/10% spandex

Funky Simplicity gebruikt alleen 90% katoen met 10% spandex materiaal uit Indonesië voor al onze leggings en de meeste tops. Sanne, de maker en motor van Funky Simplicity, ontdekte deze hoogwaardige, zachte maar sterke katoen/spandex in 1994 op Bali en werd er verliefd op - en tegelijkertijd op Bali en zijn speciale mensen. Ze liet een legging voor zichzelf maken (super lage taille en met grote wijde pijpen in die tijd!) en besefte dat dit het materiaal was dat ze altijd wilde dragen! Tot 2001 bleef ze terugkomen naar Bali om meer leggings voor zichzelf te maken en wat extra om te verkopen op de schattige vlooienmarkt van Koh Phangan in de vroege jaren '90 en aan vrienden in haar woonplaats Amsterdam.

In 2001 ging Sanne terug naar Bali en maakte voor het eerst een grotere collectie en ging naar Goa, India. Vanaf dat moment groeide Funky Simplicity langzaam uit tot een internationaal underground dans- en yoga-merk met klanten letterlijk van over de hele wereld: vrouwen die iets eenvoudigs maar anders willen, van goede kwaliteit zijn en lang meegaan terwijl ze weten dat het met liefde is gemaakt in eerlijke handel voorwaarden. En het zorgt er natuurlijk voor dat je je mooi voelt en er mooi uitziet Welkom in onze webwereld van Funky Simplicity.