Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Infinity Fleurin Top

Infinity Fleurin Top

€69,00
Infinity Fleurin Star is een bra-top die goede steun biedt door de dubbele stof. Zij zit mega comfortabel en is ultiem vrouwelijk. De bandjes zijn verfijnd en snijden niet in je huid. De sterren zitten in de stof geweven wat voor een luxe uitstraling zorg
Beschrijving

Infinity Fleurin Star van She Moves is een bra-top die goede steun biedt door de dubbele stof. Zij zit mega comfortabel en is ultiem vrouwelijk. De bandjes zijn verfijnd en snijden niet in je huid. De sterren zitten in de stof geweven wat voor een luxe uitstraling zorgt. Hierdoor vervaagt de print nooit. A small twist, ‘Support your heroes’ is geborduurd op je linker flank. Geschikt voor iedere workout, maar zeker zo mooi als top.

Eigenschappen

  • Lichtgewicht en sneldrogend 
  • Biedt ondersteuning bij high impact sporten
  • Mooie uitstraling, voelt als een tweede huid. 
  • 4 way stretch

Materiaal
74% polyamide / 21% polyester / 5% elastan. Gemaakt in Portugal.

Polyamide is lichtgewicht, sneldrogend en zeer duurzaam. De combinatie met polyester en elastan maakt het een stevige stof die soepel met je meebeweegt in alle yoga asana's. Het materiaal behoudt zijn vorm en kleur heel goed, zelfs na langdurig dragen en frequent wassen. Omdat de stof zeer licht is en nauwelijks vocht absorbeert, is deze ook zeer geschikt voor Bikram of hete yoga.

Wasinstructies

Was in de wasmachine op 30º, niet in de droger.