Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Jumpsuit Azalea
€97,00
Yoga is een prachtige practice die je een ongelooflijk gevoel kan geven. Maar sommigen van jullie willen misschien nog een stap verder gaan en een beetje flair aan je outfit toevoegen, zodat je je nog beter voelt!
Beschrijving

Yoga is een prachtige practice die je een ongelooflijk gevoel kan geven. Maar sommigen van jullie willen misschien nog een stap verder gaan en een beetje flair aan je outfit toevoegen, zodat je je nog beter voelt! Wanneer je een krachtig statement wilt maken en dat in stijl wilt doen, kun je altijd terecht bij onze rode tie-dye jumpsuit, Azalea.

Specificaties: Katoen 90% Elastaan ​​10%; XL-model maten: 110 x 83 x 110 cm, hoogte: 170 cm; Afmetingen S-model: 93 x 65 x 93 cm, hoogte: 170 cm;

Geproduceerd in Oekraïne; Ethisch geproduceerd; Rekbaar en comfortabel; Blijft in perfecte vorm, hoe vaak je hem ook draagt

Maten:

Maattabel van jumpsuits van Samarali

De maten van de modellen op de afbeeldingen zijn als volgt:

  • Maat XS: lengte 165, 81 x 62 x 90 (buste x taille x heup)
  • Maat L: lengte 173, 102 x 82 x 112 (buste x taille x heup)

Was instructies:
Om de kleur van de jumpsuit te behouden wordt aangeraden om de jumpsuit met soortgelijke kleuren te wassen. Op een fijne machine was programma. Ook kan je het beste de jumpsuit Serenity van Samarali aan de lucht laten drogen, zo voorkom je dat de jumpsuit krimpt als je hem in de droger zou doen.

Verpakking:
Deze jumpsuits zijn niet alleen super trendy, maar ook nog eens goed voor het milieu. De producten zijn verpakt in gerecycled papier en worden verzonden in kartonnen verpakkingen. Wij proberen zo CO2-neutraal mogelijk te worden, waardoor alle producten van Samarali (inclusief alle kleding) perfect recyclebaar is!