Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Yoga Bolster Merino Wol
€59,00
Yogabolster gemaakt van echte 100% merinowol, de zachtste bekleding die je je kunt voorstellen. Perfect voor zowel meditatie als yoga, vooral Yin yoga.
Beschrijving
  • Yogabolster gemaakt van echte 100% merinowol, de zachtste bekleding die je je kunt voorstellen. Perfect voor zowel meditatie als yoga, vooral Yin yoga. Een yogabolster van wol is zowel comfortabel als praktisch om als zachte ondersteuning te hebben in verschillende yogahoudingen of onder de knieën in savasana.

Gevuld met boekweitdoppen en voorzien van een ritssluiting zodat je gemakkelijk de hoeveelheid boekweit naar wens kunt aanpassen. Praktisch handvat zodat je je yogabolster in wol gemakkelijk mee kunt nemen.

Gecertificeerd: WOOLMARK, OEKO-TEX

Afmetingen: ca. 25 x 60 cm.

Materiaal: 100% zuivere scheerwol van WOOLMARK. De wol is gebreid in een polyester net.

Gewicht: ongeveer 4,5 kg

Was de hoes met de hand of op een fijn programma (wolprogramma), max 30 graden in de wasmachine. Gebruik een mild / zacht wasmiddel. Niet strijken. Niet in de droger. Ventileer zodat het goed droogt. Echte wolproducten kunnen in het begin een milde tot sterke geur hebben. Als je op de geur reageert, ventileer dan de yogabekleding in een goed geventileerde ruimte totdat de geur is verdwenen. Hier kunt u lezen over Woolmark en hun gedragsregels met betrekking tot dierenverzorging: https://www.woolmark.com/about/ethos/animals/

Wasinstructies voor wol:

Wassen op het wolprogramma

Geen bleek Aan de lucht drogen - niet in de droger

Rek een kleine hoes uit als het nat is, hang het op en laat het aan de lucht drogen

Specificaties:

Kleur: gebroken wit 100% merinowol

Binnenkussen: katoenen canvas

Vulling: Boekweitdoppen

Gemaakt in de EU

De producten zijn gecertificeerd volgens de "Oeko-Tex® 100" -standaard. Het is een universeel erkende ecologische norm. Textielproducten kunnen alleen worden gecertificeerd volgens de "Oeko-Tex® 100" -standaard als alle componenten voldoen aan de noodzakelijke vereisten. Om ervoor te zorgen dat alle grondstoffen worden getest. Geteste en gecertificeerde producten hebben geen ongunstige of schadelijke gevolgen voor de consument, aangezien de "Oeko-Tex® 100" -norm strikt toelaatbare hoeveelheden schadelijke stoffen voor textielproducten aangeeft. Volgens de testresultaten van "Oeko-Tex® 100" standaard Klasse 1, voldoen alle producten aan ecologische eisen en zijn ze veilig voor volwassenen en kinderen.