Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Zebra Zwart Cream Legging

Zebra Zwart Cream Legging

€79,00
Dit is een van onze meest populaire prints, met veel vrouwen die deze dierenprintbroek kopen voor yoga, omdat de stof niet door schijnt.
Beschrijving

Dit is een van onze meest populaire prints, met veel vrouwen die deze dierenprintbroek kopen voor yoga, omdat de stof niet door schijnt of pronkt met je ondergoed wanneer je voorover buigt. Deze legging met zebraprint is gemaakt in fair trade-omstandigheden op Bali, van onze supersterke katoen/spandex kwaliteit. Het behoudt zijn vorm wat je ook doet en het lubbert niet bij de knieën of billen. Model op de foto draagt ​​maat XS.

Kleur

Creme Zwart

Materiaal

90% katoen / 10% spandex

Funky Simplicity gebruikt slechts 90% katoen met 10% spandex-materiaal uit Indonesië voor al onze leggings van Funky Simplicity en de meeste tops. Sanne, de maker en motor van Funky Simplicity, ontdekte deze hoogwaardige zachte maar sterke katoenen lycra in Bali in 1994 en werd er verliefd op - en met Bali en zijn speciale mensen tegelijkertijd. Ze heeft een legging voor zichzelf gemaakt (super laag getailleerd en met grote fakkels op dat moment!) En besefte dat dit het materiaal was dat ze altijd wilde dragen! Tot 2001 bleef ze terugkomen naar Bali om meer leggings voor zichzelf te maken en wat extra's om te verkopen op de schattige vlooienmarkt van Koh Phangan uit de vroege jaren '90 en aan vrienden in haar woonplaats Amsterdam. In 2001 ging Sanne terug naar Bali en maakte voor de eerste keer een grotere collectie en ging naar Goa, India. Vanaf dat moment groeide Funky Simplicity langzaam uit tot een internationaal underground dance- en yogamerk met klanten letterlijk van over de hele wereld: vrouwen die iets eenvoudigs willen, maar toch anders, van goede kwaliteit en langdurig willen weten dat het met liefde is gemaakt op een verantwoorde en eerlijke manier. En natuurlijk voel je en zie je er mooi uit.