Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Zebra Cream Zwart Catsuit

Zebra Cream Zwart Catsuit

€109,00
Deze crème met zwarte zebra catsuit-unitard is gewoon fantastisch om te dragen. Het voelt gestroomlijnd,  en geeft perfecte dekking, zelfs als je in de cat-cow houding zit tijdens je yogales!
Beschrijving

Deze crème met zwarte zebra catsuit-unitard is gewoon fantastisch om te dragen. Het voelt gestroomlijnd,  en geeft perfecte dekking, zelfs als je in de cat-cow houding zit tijdens je yogales! Of je hem nu alleen draagt om je rondingen te laten zien, of in combinatie met een korte broek, een minirok of een losvallende top, hij ziet er altijd fantastisch uit. Het is gemaakt in eerlijke handelsomstandigheden op het prachtige eiland Bali van katoen-spandex van topkwaliteit dat altijd zijn vorm behoudt. Het glimt niet en heeft geen transparantie.

Voor vrouwen met een grotere borstomvang bieden we ook onze catsuit aan in crèmezwarte zebra catsuit met een hogere rug zodat je er een bh of sportieve top onder kunt dragen of onze cross-back catsuit met ingebouwde bralette voor extra ondersteuning.

Materiaal

90% katoen / 10% spandex

Funky Simplicity gebruikt slechts 90% katoen met 10% spandex-materiaal uit Indonesië voor al onze leggings, catsuits en de meeste tops. Sanne, de maker en motor van Funky Simplicity, ontdekte deze hoogwaardige zachte maar sterke katoen/spandex in Bali in 1994 en werd er verliefd op - en met Bali en zijn speciale mensen tegelijkertijd. Ze heeft een legging voor zichzelf gemaakt (super laag getailleerd en met grote fakkels op dat moment!) En besefte dat dit het materiaal was dat ze altijd wilde dragen! Tot 2001 bleef ze terugkomen naar Bali om meer leggings voor zichzelf te maken en wat extra's om te verkopen op de schattige vlooienmarkt van Koh Phangan uit de vroege jaren '90 en aan vrienden in haar woonplaats Amsterdam. In 2001 ging Sanne terug naar Bali en maakte voor de eerste keer een grotere collectie en ging naar Goa, India. Vanaf dat moment groeide Funky Simplicity langzaam uit tot een internationaal underground dance- en yogamerk met klanten letterlijk van over de hele wereld: vrouwen die iets eenvoudigs willen, maar toch anders, van goede kwaliteit en langdurig willen weten dat het met liefde is gemaakt op een verantwoorde en eerlijke manier. En natuurlijk voel je en zie je er mooi uit.