Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Classic Kurk Yoga Mat

Classic Kurk Yoga Mat

€75,00
Deze mat is gemaakt van natuurlijke materialen en zorgt ervoor dat u in balans blijft met de omgeving. Beide lagen van de mat komen uit de aarde en vinden hun oorsprong in de natuur en vertakken zich vanuit de bomen naar je yoga-oefening.
Beschrijving

Deze mat is gemaakt van natuurlijke materialen en zorgt ervoor dat u in balans blijft met de omgeving. Beide lagen van de mat komen uit de aarde en vinden hun oorsprong in de natuur en vertakken zich vanuit de bomen naar je yoga-oefening. Met een ongeverfde afwerking, blijven uw voeten stevig op de grond staan, en de rubberen onderlaag zorgt ervoor dat de mat blijft waar hij hoort. De opvallende toplaag van kurk is gemaakt van de natuurlijk hernieuwbare schors van de kurkboom, die om de 9 jaar wordt geoogst om ons een natuurlijk ondoordringbare, waterbestendige en duurzame toplaag te geven.

De kurkmat staat bekend om zijn antimicrobiële eigenschappen, wat betekent dat hij zelfreinigend is en de groei van schimmels, bacteriën en geurtjes tegengaat. Het heeft een uitstekende grip, vooral als het nat is. Daarom is de mat perfect voor actieve en hete yoga. Door zijn dikte en hoge dichtheid is het zeer veilig en zacht tegelijk. De yogamat kan worden gebruikt door beginnende of gevorderde yogi's. Met de draagriem (gemaakt van katoen) die in het pakket zit, kun je een yogamat probleemloos naar elke gewenste plek dragen.

We doen ons best om onze verpakking van yogamatten te verbeteren. 99% van onze verpakkingen is gemaakt van papier, een duurzame vervanger van plastic materialen.

SPECIFICATIES:

Gewicht: 2,5 kg

Afmetingen: 183 x 61 x 0,4 cm (lengte x breedte x hoogte)

Accessoires: draagriem (katoen)

Materiaal: kurk (bovenlaag) en rubber (onderlaag)