Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Yoga Deken Biologisch Katoen

Yoga Deken Biologisch Katoen

€47,00
Deze hoogwaardige handgeweven biologische katoenen deken geeft je alle benodigde ondersteuning en warmte tijdens je asana's en daarbuiten! Ze zijn handgemaakt.
Beschrijving

Deze hoogwaardige handgeweven biologische katoenen deken geeft je alle benodigde ondersteuning en warmte tijdens je asana's en daarbuiten! Ze zijn handgemaakt.

Specificaties

  • Handgemaakte biologische yogadeken
  • Afmetingen: 200 x 150 cm (lengte x breedte)
  • Gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen (GOTS gecertificeerd)
  • Handgeweven deken
  • Chambray-kleuren: blauw, grijs, beige en groen
  • Kan gebruikt worden als ondersteuning voor verschillende yoga asana's en meditatie

We presenteren u onze collectie dekens van biologisch katoen in chambray-kleuren: blauw, groen, grijs en beige.

Deze dekens zijn handgemaakt en geproduceerd van biologisch geteeld katoen (GOTS gecertificeerd). Ze zijn eenvoudig en warm. De stof voelt prettig aan op de huid en zorgt voor al het nodige comfort tijdens het gebruik.

Je kunt hem gebruiken tijdens yin yoga of restorative yoga. Daarnaast kan het ook dienen als ondersteuning voor je asana's tijdens de hoofdstand of wanneer je een plank doet als je yogamat niet de juiste demping biedt.

Je hoeft jezelf echter niet te beperken tot yoga, want de lengte en breedte van de deken kunnen aan al je behoeften voldoen.

Gebruik en onderhoud

Je wast je deken gemakkelijk op de fijne wasstand van je wasmachine, op 25-30 graden Celsius. We raden ook aan om de deken voor het eerste gebruik te wassen.