Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Oog Kussen Bloem
€22,00
Samarali oogkussens zijn gemaakt voor diepe ontspanning en om de ogen te beschermen tegen licht tijdens de slaap. Ze zijn perfect om op elk moment van de dag en nacht te gebruiken. In yoga worden oogkussens vooral gebruikt tijdens yoga nidra en savasana.
Beschrijving

Samarali oogkussens zijn gemaakt voor diepe ontspanning en om de ogen te beschermen tegen licht tijdens de slaap. Ze zijn perfect om op elk moment van de dag en nacht te gebruiken. In yoga worden oogkussens vooral gebruikt tijdens yoga nidra, yin yoga, herstellende oefeningen, savasana en meditatie.

Specificaties

  • Ontworpen in Nederland en geproduceerd in India;
  • Afmetingen: 25 x 10 cm (lengte x breedte);
  • Beide lagen zijn van 100% katoen, gecertificeerd GOTS (Global Organic Textile Standard);
  • Gemakkelijk afneembare buitenhoes;
  • De binnenhoes voorzien van ritssluiting voor eenvoudig bijvullen;
  • Gevuld met biologische flexzaden en biologische lavendel;
  • Oogkussendoos kan worden gebruikt als opbergplaats voor oogkussens, weg van stof en vuil.

De oogkussens zijn gevuld met een mengsel van flexzaden en lavendelknoppen. Lavendel is een natuurlijk antidepressivum. Het kan helpen bij hoofdpijn, slapeloosheid, stress en het kalmeren van de geest.

Door het kussen zachtjes door de stof te pletten kan er makkelijker meer van het lavendelgeur vrijkomen. Beide hoezen van de yoga oogkussens zijn gemaakt van biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). De buitenhoes is er gemakkelijk af te halen. De binnenhoes van de kussens is voorzien van een ritssluiting waardoor je het lavendelkleurige oogkussen gemakkelijk kunt bijvullen (indien nodig).

De oogkussens zijn prachtig gedecoreerd in overeenstemming met onze ontwerpfilosofieën en hetzelfde ontwerp wordt gebruikt op de kartonnen doos waarin het kussen wordt geleverd. Deze mooi gedecoreerde doos kan het kussen op zijn beurt stofvrij houden.