Boban Krstic - Het beste cadeau dat ik mezelf kon geven!

 

Door zijn dansachtergrond was Boban al vroeg bezig met de coördinatie van bewegingen en lichaamsbewustzijn. In 1991 studeerde hij af aan de balletschool in Belgrado en in 1997 aan de Rotterdamse dansacademie.

Sindsdien heeft Boban’s passie voor beweging hem over een mooi pad geleid; als danser, bewegingskunstenaar en Yogi, maar vooral als mens.

Yoga kwam in 2010 in zijn leven, en daar zat voor hem het goede gevoel. Een zoektocht voor het leven begon. Yoga leerde hem om de bewegingen van het lichaam in verbinding te brengen met de ademhaling en zo innerlijke rust te vinden. “Het beste cadeau dat ik mezelf kon geven! “

Ik behaalde mijn 200 uur certificaat tijdens een intensieve training in klassieke Hatha Yoga in Goa – India en ik ontving mijn tweede 200 uur certificaat van Yoga Alliance in Breda bij Yogasite. In oktober 2012 werd ik gecertificeerd als Aerial Yoga docent. Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen en in maart 2015 heb ik met succes de 500 uur Advanced Yoga Alliance Teacher Training met Robert Boustany behaald.

www.homyogabreda.nl

Instagram Offbach

Facebook HOMYOGABREDA 

 

Filters
Geen producten gevonden...