Steffi de Pous - Because We Carry.

 

Ik ben Steffi de Pous, geboren in Den Haag op 9 februari 1983. Ik hou van yoga en soms heb ik er helemaal geen zin in. Ik heb met ongelooflijk veel plezier les gegeven, met als hoogtepunt de lessen bij Sukha Yoga in Amsterdam. Sinds april 2016 woon ik afgewisseld op het Griekse eiland Lesbos en in Amsterdam en yoga ik bijna niet meer op de mat.

Ik help hier mensen die gevlucht zijn. Wij heten Because We Carry en staan voor #nietlullenmaarpoetsen
& #bethechangeyouwishtoseeintheworld.

Elke dag delen wij eten uit, spelen we met kinderen en ondersteunen we mensen zodat zij zich weer een beetje mens kunnen gaan voelen. Vreemd maar waar, de behoefte om yoga te doen voel ik hier niet. Wandelen, zwemmen, in de tuin werken, spelen en helpen voelt namelijk ook als yoga. Yoga is eigenlijk helemaal niet alleen maar bewegen op een mat, of stilzitten op een kussen. Yoga is voor mij: het zorgen voor en het voeden van mijn lijf, geest en ziel. Het herkennen van gevoelens en behoeftes en daar ruimte voor te durven maken, ernaar te durven luisteren en er vooral in te durven vertrouwen. En daarmee het negatieve geloof in mijzelf een beetje te veranderen in: ik ben ok (althans, redelijk vaak)!

Ik geloof in yoga! De houdingen, het stilzitten en het lezen van al die boeken! Ik heb het super nodig gehad. Tip: ik heb bijna niks zomaar overgenomen, in ben alles altijd zelf gaan uitzoeken en uitpluizen. Voelt dit goed? Ben ik het hier mee eens? Nee? Dan doe ik het anders- bijdehand noemt men dat! 

Ik denk, nee ik weet het zeker, dat er weer een periode zal komen dat ik weer op die mat sta! Maar voor nu ren ik rond, mat loos, maar 80% van de tijd wel in een legging! 

❤ Steffi

www.becausewecarry.org

www.facebook.com/becausewecarry/

 

Filters
Geen producten gevonden...