Li-Ann was al een aantal jaar succesvol als zangeres in het 90’s duo Twenty 4 Seven en had daarnaast een managersfunctie bij een fitnesscentrum. Het leek allemaal prima te gaan en haar leven werd drukker en drukker. Tot het moment dat het teveel werd. Na een lange tijd signalen van haar lichaam te negeren, moest ze noodgedwongen dingen veranderen. Door yoga, meditatie en mindfulness ging het steeds beter en voelde ze zich langzaam weer zichzelf worden. Li-Ann ging zich ook steeds meer verdiepen in voeding en kwam erachter wat een helende werking dat kon hebben op zowel lichaam als geest. Ze kwam weer in connectie met zichzelf en wist ook weer wat ze belangrijk vond in het leven: Geluk, gezondheid en balans, wat in het Sanskriet Kuzala betekent. Ze ontwikkelde Kuzala tijdens een prachtige reis door India waar ze opgeleid is tot yoga en meditatie lerares door Indiase spiritueel leraren.

Vanuit de Kuzala filosofie geeft zij diverse trainingen en retreats op het gebied van yoga, meditatie en mindfulness. Met Kuzala hoopt zij mensen die nog niet bekend zijn met yoga, meditatie of mindfulness, de voordelen daarvan te laten zien en voelen. De Kuzala trainingen zijn daarom voor iedereen en voor ieder niveau mee te doen.

Li-Ann is zich de afgelopen jaren steeds meer gaan specialiseren op het gebied van orthomoleculaire voeding en suppletie, orthomoleculaire geneeskunde, het effect van voeding op je hormonen en gedrag, neurowetenschap, het voorkomen en herstellen van (negatieve) stress en een burn-out, afslanken, detoxen en sportvasten. Vanuit die verschillende specialisaties kan ze anderen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn en daarmee succesvol te zijn op verschillende gebieden van het leven, zoals gezondheid, liefde, carrière, vriendschappen, als ouder en in persoonlijke ontwikkeling.

Tegenwoordig runt ze samen met haar levens- en werkpartner Stacey Seedorf een heel succesvol bedrijf ‘State of Mind Network’, waarmee ze onder andere verschillende Kuzala trainingen en retreats geeft. Daarnaast geven zij ook trainingen in verschillende soorten angsten, zoals bindings- en verlatingsangst, faalangst en onzekerheid. En ook voor ondernemers en bedrijven verzorgen zijn trainingen.

Li-Ann geeft trainingen, lezingen, een-op-een coaching, retreats, schrijft boeken en blogs, inspireert, motiveert en zingt.

Haar doel is heel duidelijk: Zoveel mogelijk mensen helpen om gezond en gelukkig te zijn!

www.stateofmindnetwork.com