Goedele Leyssen - Total in Body & Soul.

 

Voordat ze yoga teacher werd, was Goedele Leyssen een druk bezette beauty journalist. Ze reisde de hele wereld rond om nieuwe beauty producten te ontdekken en internationale beauty experts te interviewen: een glamoureuze job, maar erg veeleisend door de combinatie van deadlines, jetlags, een onregelmatig eetpatroon en veel champagne. In 2008 voelde Goedele hoe haar lichaam steeds meer moeite kreeg om haar snelle levensstijl te volgen. Tegelijkertijd liep er op het thuisfront ook van alles scheef. Ze kreeg het moeilijker en moeilijker om haar stress te managen. 

Tijdens een opdracht in India ontdekte Goedele yoga en meditatie. Eenmaal terug thuis hielpen een regelmatige yoga- en meditatie practice haar om de innerlijke rust te vinden waar ze zo naar snakte.

Goedele volgde puur voor zichzelf een kundalini yoga teacher training bij Gurmukh Kaur Khalsa maar tijdens haar opleiding kwam ze een quote tegen van kundalini yoga master Yogi Bhajan die een diepe indruk op haar naliet: “If you want to learn something, read about it. If you want to understand something, write about it. If you want to master something, teach it.” En dus begon ze in combinatie met haar job toch ook les te geven. Naast yoga studeerde ze ook Sat Nam Rasayan –een helende vorm van meditatie- bij de Mexicaanse heler Guru Dev Singh en sound healing bij gong master Marc Swan. 

Toen Goedele begin 2013 onverwachts zonder werk kwam te zitten, voelde ze hoeveel kracht ze uit de momenten op haar yogamat haalde. Het gaf haar de energie om workshops, weekends en retreats te faciliteren en les te geven op festivals zoals het Happinez Festival, Yogaland, Kundalini Yoga Festival, Wanderlust, Tomorrowland. 

In 2014 schreef Goedele haar eerste boek Boost. Niet lang daarna volgde Balans(2015). Een fascinatie voor het effect van voeding op onze gezondheid en onze emoties inspireerde haar vervolgens om een opleiding te volgen als holistisch voedingsdeskundige en haar derde boekMoodFood(2017) te publiceren. In 2018 lanceerde ze de Total Body & Soul Workout: een fun concept dat krachttraining, stretching, meditatie, relaxatie en healthy lifestyle advies met elkaar combineert en je helpt om je eigen ochtend- en avondrituelen te ontwikkelen. 

Door de jaren heen leerde Goedele zelf hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen als je graag een meerwaarde wilt zijn in het leven van anderen. En dat is iets wat ze tijdens haar lessen ook graag doorgeeft. Haar advies: Maak regelmatig tijd om te connecten met je lichaam en met je ademhaling. Voel je dat je te hard aan het gaan bent? Ga dan tijdig op de rem staan. 

www.goedeleleyssen.com

 

 

Filters
Geen producten gevonden...