Nele van Poucke - Zoek je grenzen op.

 

Blond, Klein van stuk, maar vol power. Toch is ze tijdens haar yogalessen de rust zelve. Met Nele van Poucke zoek je je grenzen – op het gebied van lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen – al spelenderwijs op. Het timbre van haar stem haalt je uit je gedachten en daagt uit op zachte en meditatieve wijze.

De ontmoeting van Nele met yoga was er een van liefde op het eerste gezicht en dat merk je tijdens haar lessen. Alles wat ze heeft geleerd, brengt ze met plezier aan je over en ze onthult de geheimen van yoga graag. Zodra ze vermoedt dat de klas het aan kan, wringt ze haar lichaam in uitdagende poses en ze moedigt je aan tot uitproberen en spelen. Ook in alle rust kom je verder.

Had je haar een aantal jaren geleden naar haar passies gevraagd, dan had ze gezegd: schoenen en chocola. Stel je dezelfde vraag nu opnieuw, dan is haar antwoord: YOGA. Nele komt uit de reclamewereld en holde ooit van deadline naar deadline. Op zoek naar een manier om te ontstressen, ontdekte ze yoga.Omdat yoga haar rustig, vriendelijk en gelukkig stemde, was Nele meteen verslaafd en het lesgeven begon per toeval omdat Elsie haar een keertje vroeg om één van haar lessen te vervangen. Bij Shiva Rea (de Madonna van de yoga) in LA voltooide Nele haar opleiding en ze assisteert Shiva regelmatig in het buitenland oa. London, Griekenland, India, Mexico en Costa Rica en is 1 van de weinige mensen die PRANA VINYASA Teacher Trainingen mag geven.


Behalve bij Shiva Rea en Elsie Matthijssens rolde ze haar yogamat uit bij de volgende prominenten: Anthony ‘Prem’ Carlisi (Ashtanga Yoga), Petros Haffenrichter (Jivamukti Yoga), Gösta en Patrick, Rusty Wells, Twee Merrigan (Prana flow), Vinnie Marino, Gurmukh (Kundalini), Tias en Surya Little en vele anderen.

Samen met Inge Delva verscheen dit jaar het boek "Yoga en Ik", 15 inspirerende verhalen hoe yoga een impact kan hebben op je leven dit gelinkt aan een yoga practice.

Opleidingen:
RYT500
– RYT 500 hr Prana Vinyasa Teacher Training bij Shiva Rea
– Bhakti Flow Teacher Training 60-Hour Immersion met Rusty Wells
– Prenatal Yoga Teacher Training with Uma Dinsmore-Tuli
– “Power of Yoga 1,2 & 3” met Elsie Matthijssens

www.yogaflow.be

 

Filters
Geen producten gevonden...