Victoria Raven Hyndman - Ze zorgt er voor dat alle tegenstellingen in balans komen.

 

Op een luchtige en toch vasthoudende manier aan de authentieke leer van yoga, gebruikt Victoria de wijsheid van Ayurveda in haar yogalessen voor studenten om spirituele toegang te ervaren door middel van fysieke yoga oefeningen.

In Canada geboren, groeide op in Amsterdam en verhuisde in 1997 naar Los Angeles om de wereld van yoga en Ayurveda te ontdekken, Victoria verhuisde in 2005 naar Albuquerque, New Mexico om te studeren aan The Ayurvedic Institute onder begeleiding van haar primaire leraar, Dr. Vasant Lad.

Daar heeft ze ook de eerste maanden van haar Ayurvedische studie bij dr. Lad, die haar gouden tips gaf over zwangerschap, bevalling en postnatale genezing en verjonging, die Victoria hartstochtelijk doorgeeft aan alle vrouwen in de workshops van haar vrouwen.

Nu, terug in Amsterdam met haar twee kinderen, geeft Victoria verschillende yoga lessen, die allemaal uitdagend zijn omdat ze voedend, versterkend en toch verzachtend zijn, en de studenten naar een plek in zichzelf brengen waar ze directe ervaring hebben met het vinden van zowel kracht als zachtheid, waar alle tegenstellingen in evenwicht worden gebracht.

Victoria geeft les bij www.delightyoga.com

 

Filters
Geen producten gevonden...