Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Top Pamsi Parisain Night Blue

Top Pamsi Parisain Night Blue

€59,00 €39,00
Het t-shirt met overgesneden schouder is gemaakt van puur biologisch katoen. Het heeft een duidelijke zoom en is langer dan aan de voorkant.
Beschrijving

Het t-shirt met overgesneden schouder is gemaakt van puur biologisch katoen. Het heeft een duidelijke zoom en is langer dan aan de voorkant.

  • Rechte en relaxte snit
  • Bedekt de billen
  • Ronde halslijn
  • Open zoomranden
  • Zijsplitten

Materiaal

Dit GOTS-gecertificeerde model is 100% gemaakt van biologisch katoen. Er worden geen genetisch gemodificeerde zaden gebruikt en er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de bodem vruchtbaar blijft en dat de gecultiveerde gebieden worden beschermd. Daarnaast is de teelt van biologisch katoen gezonder voor boeren en zorgt de certificering voor een eerlijke betaling waarmee ze in hun levensonderhoud kunnen voorzien en sociaal beschermd zijn.

Productie

Dit artikel is geproduceerd door onze jarenlange partner Demoteks in Turkije. Naast hoge kwaliteit is voor ons één van de belangrijkste aspecten dat al onze stijlen op een maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd worden. Dit betekent: onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens de hoogste standaard GOTS Wij zijn regelmatig ter plaatse om de naleving van de normen te garanderen wij werken al vele jaren succesvol samen de werknemers in het familiebedrijf worden sociaal beschermd en ontvangen een eerlijk loon

Materiaal: 100% katoen

Was instructies: 30°C Gemakkelijk te onderhouden. Strijken op de laagste temperatuur. Niet bleken. Niet in de droger. Zachte behandeling met perchloorethyleen.