Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Meditatie Kussen Zafu Grijs

Meditatie Kussen Zafu Grijs

€42,00
Meditatiekussen Zafu is ethisch geproduceerd van 100% biologisch katoen. Het wordt je favoriete item voor meditatie-asana's. 
Beschrijving

Meditatiekussen Zafu is ethisch geproduceerd van 100% biologisch katoen. Het wordt je favoriete item voor meditatie-asana's. Meditatiekussen Zafu biedt de hoogte onder je bekken voor een comfortabele gezonde houding, waardoor je een rechte rug kunt houden. Onze kussens passen zich optimaal aan elke zithouding aan en ondersteunen een stabiele en comfortabele houding. 

Omdat onze producten een minimale impact hebben op de natuur, dragen Samarali zafu meditatiekussens het GOTS-certificaat. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van 100% biologisch katoen en ethisch geproduceerd zijn. Daarnaast gebruiken we geen plastic voor verpakkingen maar alleen karton of andere duurzame materialen.

SPECIFICATIES:
Afmeting: 25 x 17 cm (diameter x hoogte)
Gewicht: 1,85 kg
Materiaal: 100% biologisch katoen (GOTS)
Heeft 2 lagen
Kussens zijn gevuld met biologische boekweitdoppen in Nederland
Mogelijk om op te vullen om de hoogte aan te passen omdat de binnenste laag een rits heeft
Onderhoudsinstructie staat op het etiket van de kussens

MATERIAAL - Zowel de buiten- als de binnenstof van het yogakussen is gemaakt van biologisch katoen. De buitenhoes is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine. De waslabels op het kussen geven je de nodige begeleiding.

VERSTELBAAR - Zowel de buiten- als de binnenstof bevatten sterke ritsen, die langer meegaan dan standaard ritsen. Bovendien kunt u door de beschikbaarheid van ritsen eenvoudig de benodigde hoeveelheid boekweit vullen. Als gevolg hiervan zal het u helpen om de hoogte aan te passen op basis van uw comfort, en dus helpt het om uw houding recht te houden.

BINNENVULLING - De binnenvulling van de kussens, biologische boekweitdoppen zijn ethisch geproduceerd en we vullen de kussens in Nederland.

ETHISCH GEPRODUCEERD EN VERZONDEN - Onze Zafu-meditatiekussens zijn ethisch geproduceerd in India en verzonden naar Nederland. Ze dragen het GOTS-certificaat (Global Organic Textile Standard). Het wordt erkend als 's werelds toonaangevende verwerkingsstandaard voor textiel gemaakt van organische vezels. Het definieert milieucriteria op hoog niveau samen met de hele toeleveringsketen van biologisch textiel en vereist ook naleving van sociale criteria.

DESIGN - Al onze meditatieproducten hebben onze persoonlijke touch. Het handvat van onze meditatiekussens is versierd met prachtig borduurwerk dat ons Centraal-Aziatische erfgoed weerspiegelt. Naast wat werd vermeld, zijn onze kussens gemakkelijk overal mee naartoe te nemen dankzij het draagbare handvat aan de voorkant van het kussen.