Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Anjali Yoga Top Arctic Blue

Anjali Yoga Top Arctic Blue

€49,00 €35,00
Deze favoriete sportieve yoga-top met een ingebouwde bh is geweldig om te hebben als je basis top voor yoga en pilates, dansen of elke vorm van fitness.
Beschrijving
Deze favoriete sportieve yoga-top met een ingebouwde bh is geweldig om te hebben als je basis top voor yoga en pilates, dansen of elke vorm van fitness.

Het is stevig met de juiste hoeveelheid stretch, en de ingebouwde beha geeft je de ondersteuning die je nodig hebt. Voor sommigen is het comfortabeler om tijdens de training geen extra BH te dragen. Sommigen van jullie misschien liever een sport-bh eronder dragen, voor instanse onze nieuwe Lion Top. Doe wat je wilt.

Materiaal

95% biologisch katoen en 5% elastaan. GOTS-certificaat.

GOTS (Global Organic Textile Standard) is 's werelds toonaangevende norm voor biologisch textiel en stelt hoge normen voor biologische productie, sociale en milieuoverwegingen; zoals kleur- en allergene stoffen moeten voldoen aan milieu- en gezondheidsnormen.

Was instructies

In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

Duurzaamheid

De leveranciers van Yogamii hebben een sterke focus op resource-optimalisatie en afvalwaterzuivering na conversie naar ZLD-productie (Zero Liquid Discharge), een van de beste wereldwijd. ZLD is een gesloten systeem waarbij het water wordt gerecycled en er geen afval wordt geloosd in de natuur. Tirupur is gevestigd in de staat Tamil Nadu en is hoofd van een milieuvriendelijke textielproductie in India. Veel van de energie van Tirupurs komt van hernieuwbare bronnen zoals zonnepanelen en windturbines.

Ontworpen in Denemarken en met zorg gemaakt in India.

Al onze producten zijn gemaakt van zachte biologische GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde katoen en voldoen daarom aan hoge normen en eisen met betrekking tot productie, sociale en milieu-overwegingen.