Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Drapy Tee Dark Plum

Drapy Tee Dark Plum

€59,00
Als je iets nodig hebt voor of na je yoga beoefening, is dit losvallende Drapy tee een uitstekende keuze.
Beschrijving

Als je iets nodig hebt voor of na je yoga- of pilatesbeoefening, is dit losvallende Drapy-shirt een uitstekende keuze. Het is niet te warm en de superlichte jersey is verrassend zacht. Drapy Tee is ook heel comfortabel om te dragen tijdens een langzamere yoga les, omdat het iets langer aan de achterkant is en je rug mooi afdekt.

Hoewel het een beetje groot valt, voegen de aangesloten mouwen een vrouwelijk tintje toe en krijg je een ontspannen look. Draag hem met een riempje eronder en een paar van onze strakke lange leggings.

Drapy Tee is een van onze best verkochte producten, evenals een van onze favoriete items. Het is iets dat je zowel na je beoefening als tijdens het ontspannen thuis aan wil hebben.

Maat S/M of M/L.

Materiaal

100% biologisch katoen. GOTS-certificaat.

GOTS (Global Organic Textile Standard) is 's werelds toonaangevende norm voor biologisch textiel en stelt hoge normen voor biologische productie, sociale en milieuoverwegingen; zoals kleur- en allergene stoffen moeten voldoen aan milieu- en gezondheidsnormen.

Was instructies

In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

Duurzaamheid

De leveranciers van Yogamii hebben een sterke focus op resource-optimalisatie en afvalwaterzuivering na conversie naar ZLD-productie (Zero Liquid Discharge), een van de beste wereldwijd. ZLD is een gesloten systeem waarbij het water wordt gerecycled en er geen afval wordt geloosd in de natuur. Tirupur is gevestigd in de staat Tamil Nadu en is hoofd van een milieuvriendelijke textielproductie in India. Veel van de energie van Tirupurs komt van hernieuwbare bronnen zoals zonnepanelen en windturbines.

Ontworpen in Denemarken en met zorg gemaakt in India.

Al onze producten zijn gemaakt van zachte biologische GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde katoen en voldoen daarom aan hoge normen en eisen met betrekking tot productie, sociale en milieu-overwegingen.