Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Jumpsuit Aphrodite Rood

Jumpsuit Aphrodite Rood

€92,00
Onze collectie jumpsuits is ontworpen voor alle soorten yoga, fitness en dagelijks gebruik. Onze nieuwe jumpsuits zijn ethisch geproduceerd in Oekraïne en gemaakt van materiaal dat OEKO-Tex gecertificeerd is.
Beschrijving

Onze collectie jumpsuits is ontworpen voor alle soorten yoga, fitness en dagelijks gebruik. Onze nieuwe jumpsuits zijn ethisch geproduceerd in Oekraïne en gemaakt van materiaal dat OEKO-Tex gecertificeerd is. Om onze gebruikelijke kwaliteitsnormen te garanderen, zijn onze nieuwe jumpsuits grondig getest door zowel onszelf als onze yogi-gemeenschap.

Specificaties:

  • Stof: 90% katoen en 10% elastaan
  • Gemaakt in Oekraïne
  • Onderhoudsinstructies staan ​​in de jumpsuits en op papieren etiketten
  • De maten van de modellen op de foto's
  • Voor XL-maat: hoogte 170, 110 x 83 x 112 (buste x taille x heupen)
  • Voor maat S: hoogte 173, 93 x 65 x 94 (buste x taille x heupen)
  • Controleer de onderstaande maattabel voordat u de bestelling plaatst

Was instructies:

Om de kleur van de jumpsuit te behouden, is het aan te raden de jumpsuit met soortgelijke kleuren te wassen. Wassen op een delicate machine. Ook kun je de jumpsuit Serenity van Samarali het beste aan de lucht laten drogen, zo voorkom je dat de jumpsuit krimpt als je hem in de droger stopt.

Inpakken: Deze jumpsuits zijn niet alleen super trendy, maar ook nog eens goed voor het milieu. De producten zijn verpakt in gerecycled papier en worden verzonden in kartonnen verpakkingen. Wij proberen zo CO2-neutraal mogelijk te worden, waardoor alle Samarali producten (inclusief alle kleding) perfect recyclebaar zijn!

Maten:

Maattabel van jumpsuits van Samarali

De maten van de modellen op de afbeeldingen zijn als volgt:

  • Maat XS: lengte 165, 81 x 62 x 90 (buste x taille x heup)
  • Maat L: lengte 173, 102 x 82 x 112 (buste x taille x heup)

Was instructies:
Om de kleur van de jumpsuit te behouden wordt aangeraden om de jumpsuit met soortgelijke kleuren te wassen. Op een fijne machine was programma. Ook kan je het beste de jumpsuit Serenity van Samarali aan de lucht laten drogen, zo voorkom je dat de jumpsuit krimpt als je hem in de droger zou doen.

Verpakking:
Deze jumpsuits zijn niet alleen super trendy, maar ook nog eens goed voor het milieu. De producten zijn verpakt in gerecycled papier en worden verzonden in kartonnen verpakkingen. Wij proberen zo CO2-neutraal mogelijk te worden, waardoor alle producten van Samarali (inclusief alle kleding) perfect recyclebaar is!