Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Sora Broek Zwart
€45,00
Sora Pants is een broek met hoge taille die geschikt is voor sportieve of casual gelegenheden. Zijzak en elastische tailleband met verstelbare trekkoorden. Het heeft touwtjes bij de kuiten om een ​​nieuw silhouet te creëren.
Beschrijving
Sora is een broek met hoge taille die geschikt is voor sportieve of casual gelegenheden. Zijzak en elastische tailleband met verstelbare trekkoorden. Het heeft touwtjes bij de kuiten om een ​​nieuw silhouet te creëren.
 
Kenmerken: - koordje aan de voorkant - zacht en ademend - Zijzakken - Hoge taille
 
Materiaal: Zwart: Rayon Twill (100% rayon) | Grijs: katoensatijn (65% katoen, 35% polyester)
 
Rayon: - Opvallende duurzaamheid kenmerkend voor Twill Fabric. Andere voordelen van de Rayon Twill Fabric zijn de zachtheid en het absorptievermogen. - In tegenstelling tot synthetische stoffen zoals polyester en acryl, is rayon ademend, dus koeler en comfortabeler om te dragen op warme dagen of tijdens het sporten. Satijn katoen: - een lichte glans hebben. - de vezels sterker, zodat de kleding meerdere wasbeurten en gebruik kan overleven.
 
Kleur beschikbaar in: - Zwart - Grijs
 
S-M taille past het beste bij 63cm tot 72cm | Heupomvang van 88 tot 100 cm | Lengte 95cm
L Taille past het beste bij 72cm tot 81cm | Heupomvang van 100 tot 112 cm | Lengte 98 cm
 
Wasvoorschrift rayon twill: - Binnenstebuiten hand wassen. - zachte cyclus - Handwas koud met soortgelijke kleuren - Niet bleken
 
Wasvoorschrift katoensatijn: - Binnenstebuiten handwassen - niet bleken - lauw strijken - chemisch reinigbaar

Duurzaamheid: Alle INTI Yoga Studio-producten worden ethisch geproduceerd in Surabaya. We werken samen met lokale kleermakers en kopen onze materialen in Surabaya om carbon footprints te verminderen. Naast het gebruik van lokale materialen, streeft INTI Yoga Studio ernaar overtollige productie en textielafval te voorkomen door de meeste producten one-size-fits-all te maken.