Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel V-Neck Top Imperial
€59,00 €49,00
Het topje van gerecycled polyester reikt tot de taille op 1,70 m hoogte. De brede banden zorgen voor een goede ondersteuning.
Beschrijving

Het topje van gerecycled polyester reikt tot de taille op 1,70 m hoogte. De brede banden zorgen voor een goede ondersteuning.

  • Smalle V-hals
  • Brede bandjes  

Materiaal

Dit item is gemaakt van gerecycled polyester van Repreve. Het upcyclen van oude PET-flessen bespaart hulpbronnen en produceert hoogwaardige polyestergarens voor onze hoogwaardige stijlen.

Productie

Deze stijl is geproduceerd door onze partner Jiecco in Shanghai, China. Centraal in onze filosofie staat dat onze collecties onder sociaal aanvaardbare arbeidsomstandigheden worden geproduceerd. Dit betekent:

  • onze productiefaciliteiten zijn GOTS-gecertificeerd, wij onderhouden langdurige zakelijke relaties. De arbeiders in de fabrieken krijgen een eerlijk loon wij onderhouden een respectvolle relatie wij bezoeken onze partners regelmatig ter plaatse om de naleving van de normen te garanderen.  

Materiaal: 80% polyester, 20% spandex

Was instructies: 30°C wassen. Strijken op de laagste temperatuur Niet bleken Niet in de droger Zachte behandeling met perchloorethyleen.