Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Yoga Legging Lilly Zwart

Yoga Legging Lilly Zwart

€59,00
Onze Lilly Leggings zijn geweldig voor yoga, pilates, dansen en vele andere activiteiten, maar ze zijn ook perfect voor dagelijks gebruik.
Beschrijving
Onze Lilly Leggings zijn geweldig voor yoga, pilates, dansen en vele andere activiteiten, maar ze zijn ook perfect voor dagelijks gebruik. Met een stevige en comfortabele kwaliteit en zonder een strakke elastische band om je middel, vormen ze de basisleggings in je garderobe die je altijd draagt.

Materiaal

95% biologisch katoen en 5% elastaan. GOTS-certificaat.

GOTS (Global Organic Textile Standard) is 's werelds toonaangevende norm voor biologisch textiel en stelt hoge normen voor biologische productie, sociale en milieuoverwegingen; zoals kleur- en allergene stoffen moeten voldoen aan milieu- en gezondheidsnormen.

Was instructies

In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

Duurzaamheid

De leveranciers van Yogamii hebben een sterke focus op resource-optimalisatie en afvalwaterzuivering na conversie naar ZLD-productie (Zero Liquid Discharge), een van de beste wereldwijd. ZLD is een gesloten systeem waarbij het water wordt gerecycled en er geen afval wordt geloosd in de natuur. Tirupur is gevestigd in de staat Tamil Nadu en is hoofd van een milieuvriendelijke textielproductie in India. Veel van de energie van Tirupurs komt van hernieuwbare bronnen zoals zonnepanelen en windturbines.

Ontworpen in Denemarken en met zorg gemaakt in India.

Al onze producten zijn gemaakt van zachte biologische GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde katoen en voldoen daarom aan hoge normen en eisen met betrekking tot productie, sociale en milieu-overwegingen.