Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Nov 2021

11 November

 

8 jaar geleden maakte ik kennis met Yoga tijdens mijn eerste retreat op Ibiza. Bewegen waaronder Yoga is voor mij een enorm goede houvast op moeilijke momenten in mijn hoofd leeg te maken. Na een ingrijpende gebeurtenis 3 jaar geleden ben ik begonnen met een opleiding tot Bodybalance instructrice (Tai Chi, Yoga, Pilates, Meditatie), het lesgeven bleek ik zo leuk te vinden dat ik dit steeds meer ben gaan uitbreiden met allerlei verschillende opleidingen zoals Yin Yoga, Pilates en Kinderyoga.

Naast Yoga kwam ik ook allerlei andere onderwerpen tegen die hier heel goed bij passen en die mij enorm aanspreken en ook helpen, zoals de cursus Moonology (Yasmin Boland) waar ik super veel heb geleerd over de maan en alle energie daaromheen, maar ook de cursus Numerologie van de Handcoach heeft mij veel inzichten gegeven. 

Vandaag is het 11-11 en na wat onderzoek blijkt dit een bijzondere datum te zijn. 11 November is de 315e dag van het jaar, het duurt dan nog exact 40 dagen tot 21 December, de kortste dag van het jaar. Het is dan het begin van de donkere periode voor Kerstmis. Op 11 November is het Sint Maarten en ook het begin van Carnaval, waar op 11-11 om 11.11 uur de Raad van 11 bij elkaar komt. Daarnaast is het Singles day wat sinds kort veel aandacht krijgt als meer commerciele dag, waarbij Singles wordt opgeroepen lief voor zichzelf te zijn met name door alle winkelketens die op deze dag kortingen aanbieden, maar volgens mij is het elke dag belangrijk om lief voor jezelf te zijn en goed voor jezelf te zorgen. (*bron: wikipedia)
Wat is de betekenis van de dubbele getallen? 11-11 is een engelennummer. Het meestergetal 11 staat voor spiritualiteit, geestelijk inzicht, openbaring, creativiteit en intuitieHet verbindt oeroude krachten, het staat voor anderen helpen. Het wordt ook wel het gekkengetal genoemd, omdat het alleen is te delen door zichzelf en omdat 11 tussen 10 (volmaakte getal) en 12 (heilige getal) staat.

Binnen de Numerologie is 11-11 de dag om te manifesteren. Dat komt omdat het getal 11 wordt gezien als een getal dat krachten met elkaar verbindt. Je kunt 11-11 het beste vergelijken met 2 pilaren. Aan de ene kant de pilaren van het spirituele en aan de andere kant de pilaren van het aardse. En op 11 November worden deze poorten geopend en kun jij deze werelden met elkaar verbinden. Een gouden kans, de doorgang is geopend. (*bron: wikipedia en de Handcoach).

Op de website van Inspirerend Leven las ik hier ook iets over: Als je 11:11 ziet (op de klok zul je deze tijd misschien vaak zien verschijnen, zeker als je erop gaat letten zie je deze tijd soms ineens vaker) is dat de manier van het universum om je aan te sporen aandacht te schenken aan je hart, je ziel en je innerlijke intuitie. Het dient als wake up call, zodat je geen kansen mist in dit leven. (*bron: www.inspirerendleven.nl). Dit past ook mooi bij het manifesteren, wat is jouw droom? Welke kansen kun je pakkenWat is jouw intentie voor de laatste weken van 2021? Luister naar je intuitie!

Dit alles bouwt ook mooi op naar de Volle maan van volgende week op 19 November die in het teken van de Stier staat, die staat voor veiligheid, zekerheid, bekend terrein, terwijl de zon in het teken Schorpioen staat, dat is het teken van transformatie. Voor mijzelf is deze week dan ook een mooi moment om even de tijd te nemen om stil te staan bij mijn dromen en wensen, dat kan klein zijn en groot, maar ik probeer hierbij om zo veel mogelijk mijn hart te volgen en naar mijn intuitie te luisteren hoe lastig dat soms ook is met alle prikkels van buitenaf. Dat is ook mijn doel met de lessen die ik geef met Share in Balance, ik wil zo graag mensen laten ervaren hoe ze meer balans in hun leven kunnen brengen, door zich even af te sluiten voor alles wat er om ze heen gebeurt, weer naar binnen te keren en te leren luisteren naar de signalen van hun lichaam. Dit kan heel mooi met yoga maar ook door bijvoorbeeld het ritme van de maan te volgen. Dit doe ik op een toegankelijke manier waarbij iedereen welkom is.

www.shareinbalance.nl

Wat is jouw grootste droom?

Veel liefs, Sharon

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »