Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
21 Oct 2022

Yogaserie waar je energie van krijgt!

1. Berghouding

Sanskrietnaam: Tadasana

Heupen, knieën en enkels moeten in een lijn zijn. Breng je schouders naar beneden, trek de schouderbladen naar de wervelkolom en verzacht de knieën. Sluit je ogen en blijf hier 5 keer diep ademhalen.

2. Stoelhouding

Sanskrietnaam: Utkatasana

Zet je voeten bij elkaar of op heupbreedte uit elkaar (wat het meest comfortabel is) en gebruik de kracht van je benen terwijl je je armen en romp optilt om je ruggengraat te verlengen. Adem in en hef je armen boven je hoofd zodat je biceps net iets voor je oren is en kijk ertussen. Blijf hier vijf keer diep ademhalen.

3. Cow pose

Sanskrietnaam: Bitilasana

Cow Pose helpt de spanning in uw bovenlichaam te verlichten, vooral in uw rug, schouders en nek, en masseert zachtjes de wervelkolom om de mobiliteit te vergroten. Til je staartbeen op om je rug te buigen, laat je buik naar de grond hangen, trek je schouders weg van je oren en til je hoofd op. Wanneer je deze pose combineert met Cat Pose, volg dan je adem: ga naar Cat als je uitademt, en naar Cow bij je inademing. Beweeg 5 - 10 keer in deze houding en concentreer je op je ademhaling.

4. Cat pose

Sanskrietnaam: Bidalasana

Terwijl je in deze pose bent, concentreer je je op het instoppen van je staartbeen, het ronden van je ruggengraat en het loslaten van je nek. Cat Pose verwarmt je ruggengraat, schouders en heupen. Het verbetert de houding en gaat de effecten van zitten en computerwerk tegen. Beweeg 5 - 10 keer in deze houding en concentreer je op je ademhaling.

5. Neerwaarts kijkende hond

Sanskrietnaam: Adho Mukha Shvanasana

Neerwaarts kijkende hond is nuttig voor het verlichten van rugpijn, en consequent uitvoeren kan stijfheid en spanning helpen verlichten. Met je knieën licht gebogen, stop je buik in en denk erover na om je borst naar je dijen te trekken terwijl je je staartbeen naar de hemel tilt. Blijf je hele lichaam betrokken houden en concentreer je op diep ademhalen. Blijf hier 5-10 ademhalingen.

6. Low Lunge

Sanskrietnaam: Anjaneyasana

Low Lunge Pose rekt zowel de voorste als de achterste delen van het lichaam van de tenen tot de vingertoppen. Breng het lichaam met een inademing naar beneden. Buig de linkerknie en plaats de rechterknie op de grond en strek het rechterbeen volledig uit op de mat. Blijf hier 5-10 ademhalingen voordat je van been wisselt.

7. Plankhouding

Sanskrietnaam: Vasisthasana

Een uitdagende armbalans, deze pose versterkt de polsen, armen, buik en benen. Het strekt ook de achterkant van de benen en verbetert je evenwichtsgevoel. Lijn je lichaam uit in één lange diagonale lijn, stapel je linkervoet op je rechtervoet en strek je linkerarm naar het plafond. Blijf 5 -10 ademhalingen in de positie, voordat je terugkeert naar een plankhouding en herhaal aan de andere kant. Als je nog meer kernkracht wilt opbouwen, ga dan op je zij liggen en til op je linker onderarm, in plaats van te balanceren op je uitgestrekte arm. Til vervolgens je heupen op.

8. Warrior 2

Sanskrietnaam: Virabhadrasana II

Deze staande houding opent je heupen en versterkt en strekt je benen en enkels. Buig je voorste knie 90 graden om een ​​rek in je heupen te creëren. Strek je armen recht uit vanaf je schouders en richt je blik op je voorste hand. Blijf hier 5-10 ademhalingen.

9. Driehoekshouding

Sanskrietnaam: Utthita Trikonasana

Deze pose versterkt de spieren in de dijen, heupen en rug terwijl de knieën en enkels worden verstevigd. Het stimuleert ook de organen van de romp en verbetert de stofwisseling. Houd een lange, rechte ruggengraat aan terwijl je je linkerhand naar de mat reikt en deze voor je linkervoet plaatst. Als u zich uit balans voelt, breng dan uw achterste been dichterbij om uw houding te verkorten. Kijk naar je rechterarm, die boven je hoofd moet worden uitgestrekt.

Shop Asquith Yogakleding!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »