Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
21 Dec 2020

Liefde en Licht

 

“Ontvang prachtige, helende energieën van Liefde en Licht die via mij doorgegeven mogen worden”

Van kinds af aan voelde ik mij al anders. Ik was erg sensitief, empathisch en stond heel erg open, waardoor ik me sterk verbonden voelde met Al wat is. De wereld om mij heen begreep ik niet zo goed en deze leek mij ook niet zo goed te begrijpen. Dit zorgde ervoor dat ik op zeer jonge leeftijd mijzelf ging aanpassen aan de buitenwereld, me aanpaste aan de omgeving en masker na masker opzette, om maar “normaal” te zijn, ….. om maar “te voldoen aan”. De verbinding die ik had met het “ongeziene”, het “onverklaarbare” sloot ik als een overlevingsmechanisme volledig af, terwijl mijn gevoeligheid bleef. Zo raakte ik steeds verder verwijderd van mijn werkelijke Zelf.

Dit is altijd zo gebleven, tot dat er op 30-jarige leeftijd een voor mij zeer ingrijpende en tevens zeer transformerende gebeurtenis plaats vond. Ik werd geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte…. dit zette mijn leven volledig op de kop. Iets moois wat er uit voort kwam is dat het er voor zorgde dat de deuren die ik al zo lang op slot had gedaan (eigenlijk niet eens meer wist van hun bestaan) zich langzaam weer opende en de verbinding met het Al zich opnieuw aan me ontvouwde.

Op dit moment kwam ook yoga op mijn pad. Door middel van yoga legde ik masker na masker af en kwam ik weer thuis bij mezelf, ik ontdekte ik wie ik werkelijk ben en het was alsof ik opnieuw werd geboren. Hierdoor ontstond er een sterke interesse in spiritualiteit en het werken met energie. Tegelijkertijd nam ik een diep gevoel waar van binnen dat me vertelde om me hierin te gaan verdiepen en dat aangaf "durf je Hart maar te volgen, heb vertrouwen". Met een sprong in het diepe heb ik dit gedaan. Deze sprong heeft me ontzettend veel goeds gebracht en was voor mij exact de juiste keuze op exact het juiste moment.

Geïnspireerd door yoga besloot ik zelf yoga te gaan geven. Het lesgeven was mij al vertrouwd aangezien ik al meer dan 20 jaar werkzaam was op het gebied van sport en gezondheid. Na enige tijd yoga te hebben gegeven ontwikkelde de lessen zich steeds meer in healing sessies, iets wat men me ook heel duidelijk teruggaf na aanleiding van de belevingen en de ervaringen die men had tijdens (en zelfs) na de les. Dit ontwikkelde zich steeds verder en resulteerde uiteindelijk in de liefdevolle intuïtieve sessies/programma’s die ik nu zowel live als online aanbied. Hierin combineer en deel ik al mijn opgedane kennis, talenten en kwaliteiten en ben ik als een brug voor jou tussen het “geziene” (datgene wat we met het blote oog waarnemen) en het “ongeziene” (het niet zichtbare). Een krachtig team van Liefde & Licht dat met mij en door mij heen werkt is tijdens de sessies aanwezig om jou te helen en te ondersteunen op een manier die geheel passend is voor jou in het nu-moment. Prachtige energieën stromen door die je wanneer je er voor openstaat mag ontvangen en werken diep helend en transformerend in alle lagen van jouw “Zijn”. Het team van Liefde & Licht bestaat onder andere uit Engelen, Opgestegen Meesters, Sterrenwezens en Kristalwezens.

De sessies nemen je mee op een innerlijke reis door zowel het fysieke als energetische lichaam, waarbij er op een zachte manier gewerkt wordt aan het reinigen en “loslaten” van energie die jou niet langer meer dient zodat jij je laagje voor laagje kunt ontvouwen tot je hoogste potentieel. Dit onder andere door middel van meditatie, visualisatie, zachte yoga oefeningen, 'energy medicine' en ontspanning, waarbij de healing en energie transmissies door mij en het team van Liefde & Licht onzichtbaar op de achtergrond worden verzorgd. Tevens werk ik veelal met kristallen, essentiële oliën, klank, mantra’s, drukpunten en meridianen en kan het zijn dat er sjamanistische invloeden in zitten. Ik ben zelf namelijk een sjamanistisch practisioner. Al met al is het absoluut een unieke beleving en ervaring!

Mocht je open staan voor spiritualiteit en ben je op zoek naar een stukje heling, groei en/of ondersteuning in jou ascentieproces, dan hoop ik je te mogen ontmoeten in één van de sessies. Het is mijn passie je te mogen begeleiden op jouw pad, …. om als het ware een stukje met je mee te mogen lopen. Je te mogen helpen bij het her-inneren van wie jij werkelijk bent en je te ondersteunen bij het durven volgen van het pad van het Hart. Dit alles zodat jij in jouw eigen (Licht) kracht komt te staan.

 

In Liefde & Licht ben ik er voor je,

Cara

 

[email protected]

www.yogacara.nl

FB: Yoga By Cara

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »