Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Infinity Felice Nero Tank Top

Infinity Felice Nero Tank Top

€79,00
Felice Nero tanktop heeft een vrouwelijke racerback, waardoor je schouders mooi gevormd worden. De ronde neklijn laat nog genoeg aan de verbeelding over. De top heeft lengte en kun je over je billen dragen, maar door de stretch ook op je heup mogelijk.
Beschrijving

Felice Nero tanktop van She Moves heeft een vrouwelijke racerback, waardoor je schouders mooi gevormd worden. De ronde neklijn laat nog genoeg aan de verbeelding over. De top heeft lengte en kun je over je billen dragen, maar door de stretch ook op je heup mogelijk. De top biedt zoveel steun dat je voor low intensity workouts er geen bra meer onder hoeft te dragen. Er is gebruik gemaakt van een gouden draad, waardoor het zwart een gouden waas heeft. Het She Moves logo is achterop subtiel in de stof geweven.  Fit day, night and during yoga.

Eigenschappen

  • Lichtgewicht en sneldrogend 
  • Biedt ondersteuning bij high impact sporten
  • Mooie uitstraling, voelt als een tweede huid. 
  • 4 way stretch

Materiaal
74% polyamide / 21% polyester / 5% elastan. Gemaakt in Portugal.

Polyamide is lichtgewicht, sneldrogend en zeer duurzaam. De combinatie met polyester en elastan maakt het een stevige stof die soepel met je meebeweegt in alle yoga asana's. Het materiaal behoudt zijn vorm en kleur heel goed, zelfs na langdurig dragen en frequent wassen. Omdat de stof zeer licht is en nauwelijks vocht absorbeert, is deze ook zeer geschikt voor Bikram of hot yoga.

Wasinstructies

Was in de wasmachine op 30º, niet in de droger.