Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Mudra Pants Arctic Blue

Mudra Pants Arctic Blue

€75,00 €59,00
Mudra-broeken zijn onze nieuwe coole en comfortabele sweatpants met een koord in de tailleband. De pasvorm is los en ruim.
Beschrijving

Mudra-broeken zijn onze nieuwe coole en comfortabele sweatpants met een koord in de tailleband. De pasvorm is los en ruim. De kwaliteit is zo licht en zacht dat je ze niet meer uit wilt doen. We raden je aan om deze broek te kopen in je normale maat of misschien in een kleinere maat, omdat onze mudra iets naar de grotere kant nijgt. Zowel voor mannen als vrouwen geschikt!

Materiaal

95% biologisch katoen en 5% elastaan. GOTS-certificaat.

GOTS (Global Organic Textile Standard) is 's werelds toonaangevende norm voor biologisch textiel en stelt hoge normen voor biologische productie, sociale en milieuoverwegingen; zoals kleur- en allergene stoffen moeten voldoen aan milieu- en gezondheidsnormen.

Was instructies

In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

Duurzaamheid

De leveranciers van Yogamii hebben een sterke focus op resource-optimalisatie en afvalwaterzuivering na conversie naar ZLD-productie (Zero Liquid Discharge), een van de beste wereldwijd. ZLD is een gesloten systeem waarbij het water wordt gerecycled en er geen afval wordt geloosd in de natuur. Tirupur is gevestigd in de staat Tamil Nadu en is hoofd van een milieuvriendelijke textielproductie in India. Veel van de energie van Tirupurs komt van hernieuwbare bronnen zoals zonnepanelen en windturbines.

Ontworpen in Denemarken en met zorg gemaakt in India.

Al onze producten zijn gemaakt van zachte biologische GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde katoen en voldoen daarom aan hoge normen en eisen met betrekking tot productie, sociale en milieu-overwegingen.

Let op, kleur is zoals Top!