Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Mukha Blouse Dark Plum

Mukha Blouse Dark Plum

€59,00 €39,00
Mukha Blouse is een mooie blouse met losse pasvorm en 3/4 lange raglanmouwen. Draag het bovenop een van onze strakke tops.
Beschrijving

Mukha Blouse is een mooie blouse met losse pasvorm en 3/4 lange raglanmouwen. Draag het bovenop een van onze strakke tops en combineer het met onze nieuwe, supercomfortabele Prana-broek. Mukha Blouse is een perfect allround item voor je dagelijkse vrijetijdskleding en voor je langzamere yoga-oefeningen.

Materiaal

100% biologisch katoen. GOTS-certificaat.

GOTS (Global Organic Textile Standard) is 's werelds toonaangevende norm voor biologisch textiel en stelt hoge normen voor biologische productie, sociale en milieuoverwegingen; zoals kleur- en allergene stoffen moeten voldoen aan milieu- en gezondheidsnormen.

Was instructies

In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

Duurzaamheid

De leveranciers van Yogamii hebben een sterke focus op resource-optimalisatie en afvalwaterzuivering na conversie naar ZLD-productie (Zero Liquid Discharge), een van de beste wereldwijd. ZLD is een gesloten systeem waarbij het water wordt gerecycled en er geen afval wordt geloosd in de natuur. Tirupur is gevestigd in de staat Tamil Nadu en is hoofd van een milieuvriendelijke textielproductie in India. Veel van de energie van Tirupurs komt van hernieuwbare bronnen zoals zonnepanelen en windturbines.

Ontworpen in Denemarken en met zorg gemaakt in India.

Al onze producten zijn gemaakt van zachte biologische GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde katoen en voldoen daarom aan hoge normen en eisen met betrekking tot productie, sociale en milieu-overwegingen.