Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Strap Top Nidra Zwart

Strap Top Nidra Zwart

€45,00
Deze strap-top met een ingebouwde bh is een mooie basic yoga top. Het is heel vrouwelijk en laat meer van je rug zien dan onze meer sportieve Yoga Top.
Beschrijving
Deze strap-top met een ingebouwde bh is een mooie basic yoga top. Het is heel vrouwelijk en laat meer van je rug zien dan onze meer sportieve Yoga Top.

Met de dunne banden is het ook meer ideaal voor zomerse yoga, maar het kan natuurlijk het hele jaar door worden gebruikt. Draag het met onze loungebroek voor een casual look of combineer het met een paar strakke leggings om een ​​slank, ééndelig uiterlijk te krijgen. We houden van deze top en gebruiken deze altijd onder onze dagelijkse kleding.

Materiaal

95% biologisch katoen en 5% elastaan. GOTS-certificaat.

GOTS (Global Organic Textile Standard) is 's werelds toonaangevende norm voor biologisch textiel en stelt hoge normen voor biologische productie, sociale en milieuoverwegingen; zoals kleur- en allergene stoffen moeten voldoen aan milieu- en gezondheidsnormen.

Was instructies

In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

Duurzaamheid

De leveranciers van Yogamii hebben een sterke focus op resource-optimalisatie en afvalwaterzuivering na conversie naar ZLD-productie (Zero Liquid Discharge), een van de beste wereldwijd. ZLD is een gesloten systeem waarbij het water wordt gerecycled en er geen afval wordt geloosd in de natuur. Tirupur is gevestigd in de staat Tamil Nadu en is hoofd van een milieuvriendelijke textielproductie in India. Veel van de energie van Tirupurs komt van hernieuwbare bronnen zoals zonnepanelen en windturbines.

Ontworpen in Denemarken en met zorg gemaakt in India.

Al onze producten zijn gemaakt van zachte biologische GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde katoen en voldoen daarom aan hoge normen en eisen met betrekking tot productie, sociale en milieu-overwegingen.