Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Yoga Set Merino Wol
€185,00
Deze Yogaset bestaat uit een bolster, meditatie kussen en mat gemaakt van 100% merino wol. Een heel zacht en mooie wollen yogamat, bolster en kussen in gebroken wit.
Beschrijving

Deze Yogaset bestaat uit een bolster, meditatie kussen en mat gemaakt van 100% merino wol. Een heel zacht en mooie wollen yogamat, bolster en kussen in gebroken wit, perfect voor yin yoga, medische yoga, yoga nidra, restorative yoga, kundalini yoga of als je gewoon heel zacht en comfortabel wilt liggen of zitten.

Materialen: 100% wol, basis 100% polyester.

Certificaten: WOOLMARK, OEKO-TEX  

Onderhoudsinstructies:

  • Wassen met de hand of in de wasmachine (wolprogramma, 30 graden).
  • Gebruik een zacht wasmiddel.
  • Niet strijken/droogtrommel
  • Droog reinigen (P) 
  • Niet in de droger
  • Ventileren

De moeite waard om te weten: Door de chemische samenstelling van natuurlijke wol zijn verschillende wollen tinten onvermijdelijk. Tijdens het gebruik is hechting van wolhaar (krul) en verlies van ondervacht mogelijk. Dit wordt niet als weefselschade beschouwd. Producten van wollen stof kunnen een zwakkere of sterkere specifieke wolgeur hebben. Als de geur van wol te sterk lijkt, wordt aanbevolen om het product op een droge plaats te ventileren, niet in direct zonlicht.

De producten zijn gecertificeerd volgens de "Oeko-Tex® 100" -standaard. Het is een universeel erkende ecologische norm. Textielproducten kunnen alleen worden gecertificeerd volgens de "Oeko-Tex® 100" -standaard als alle componenten voldoen aan de noodzakelijke vereisten. Om ervoor te zorgen dat alle grondstoffen worden getest. Geteste en gecertificeerde producten hebben geen ongunstige of schadelijke gevolgen voor de consument, aangezien de "Oeko-Tex® 100" -norm strikt toelaatbare hoeveelheden schadelijke stoffen voor textielproducten aangeeft. Volgens de testresultaten van "Oeko-Tex® 100" standaard Klasse 1, voldoen alle producten aan ecologische eisen en zijn ze veilig voor volwassenen en kinderen.