Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Jul 2019

Eerste kwartier Maan

Lieve maanmeisjes,

Na de nieuwe maan fase, waarin we onze dromen hebben gevisualiseerd, is het belangrijk om helder te krijgen wat je precies wilt in je leven. Deze fase wordt het eerste kwartier genoemd. De maan is dan precies halverwege in haar cyclus van onzichtbaar (nieuwe maan) naar volledig zichtbaar (volle maan).

Tijdens het eerste kwartier kan het soms lastig zijn om te focussen op wat jouw wensen zijn omdat je gedachten alle kanten op gaan. De energie van de volle maan wordt langzaamaan beter voelbaar. Dit kan zorgen voor onrust in je hoofd en in je lichaam. Zet deze week nog eens op een rijtje wat je plannen zijn. Het zou kunnen dat je wat aanpassingen wilt doen aan je huidige plannen. Het dragen van een bergkristal helpt je te focussen op jouw dromen. De steen heeft een zuiverende en kalmerende werking. Het bevordert de concentratie en zorgt voor balans. Dat is alles wat je nodig hebt tijdens deze fase van de maan.

Yogahoudingen waarin je vooroverbuigt kunnen ook helpen om je concentratie te bevorderen. Zoals bijvoorbeeld butterfly pose. Ga zitten op de mat, zet je voetzolen tegen elkaar en laat je knieën naar buiten vallen. Je voelt hier stretch in de rug, de binnenkant van de benen en in de liezen. Gebruik elke inademing om ruimte te maken in je boven lichaam, je komt hierbij een klein stukje uit de houding. Bij elke uitademing verzacht je weer en maak je je rug weer bol. Het is een soort golfbeweging waarop je kunt focussen wanneer je gedachten afdwalen.

In deze houding wil je geen pijn in je heupen en knieën voelen. Je kunt hier altijd een dekentje of kussentje onder je benen leggen. Hou de houding 3 – 5 minuten vast. Neem hierna een moment om de pose na te voelen. Zoals een mini Savasana van ongeveer 2 minuten.




Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »