Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
15 Aug 2019

Happy Full Moon

 

Lieve allemaal,

Een nieuwe blog en een nieuwe maanfase. Dit keer vertel ik je alles over de volle maan. De fase die voor de meesten van ons voor een hoop onrust zorgt. Veel mensen zijn gevoelig voor de energie van de volle maan en slapen slechter dan normaal.

De volle maanfase is een periode van ontplooien. Het toppunt van de maancyclus. Net als  het moment dat bloemknoppen zich openen. Onze wensen staan op het punt om zich te manifesteren. Dat hoeft niet te betekenen dat jouw droom 100% werkelijkheid wordt op dit moment. Het kan ook zijn dat je een stap in de goede richting gaat zetten of alleen aanwijzingen krijgt dat je op het juiste pad bent. Wees blij met datgeen wat er op dat moment is.

De dagen rond volle maan zijn heel geschikt om te vergeven. Kijk eens terug naar de afgelopen maand. Word je bewust van gebeurtenissen die je hebben gekwetst of mensen die je onrecht hebben aangedaan. Ben jij bereid om mensen in je leven maar ook jezelf te vergeven voor alle gebeurtenissen of herinneringen die je zou moeten vergeven? Alleen zo kom jij verder op je levenspad. Als je vergeeft kan je uit een situatie stappen. Het zal voelen als een verlichting, alsof er letterlijk een last van je schouders valt. De negatieve energie rondom een herinnering wordt vervangen door dankbaarheid waardoor je de gebeurtenis kunt zien als levensles.

Het is belangrijk om, naast te vergeven, dankbaarheid te voelen voor waar jij nu staat in je leven. Wat heb je tot nu toe allemaal al bereikt? Welke stappen heb je gezet? Wees trots op jezelf. Je hoeft even niet stil te staan bij wat er nog anders moet of beter kan. Wees dankbaar voor de weg die je hebt afgelegd en het punt dat je tot nu toe hebt bereikt. Misschien is het pad richting jouw droom nog erg lang of heb je de eindbestemming bijna bereikt. Wees bewust dat ieder z'n eigen weg bewandelt met zijn of haar obstakels, omleidingen en afslagen. Je mag vertrouwen op jouw eigen levenspad en omdat het je leidt naar jouw droom.

Het kristal celestien (of celestiet) helpt bij het oplossen van conflicten en heeft een kalmerende werking. Deze steen kun je bij je dragen in de dagen rond volle maan zodat de meeste heftige emoties en onrust tot bedaren worden gebracht. In de nacht van volle maan leg je al je edelstenen op de vensterbank, (of buiten) in het volle maanlicht, zodat ze kunnen opladen. Zo worden de stenen gereinigd van negatieve energie waarna ze hun volledige werking weer hebben.

De yogahouding sphinx zorgt voor een backbend en een 'opening' van de voorkant van het lichaam. Hierdoor worden het keelchakra en het hartchakra gestimuleerd. Deze houding kan je helpen om te vergeven wat nodig is en dankbaarheid te voelen.

Ga op je buik liggen en zet je ellebogen onder je schouders in een hoek van ongeveer 90 graden, leg je onderarmen op de mat en breng je handen tegen elkaar. Je mag gerust een beetje in de schouders hangen. De positie van je hoofd kun je zelf bepalen. Laat je je hoofd hangen of ondersteun het met een yogablok (of als je dat niet hebt, een stapeltje boeken). Of richt je je neus richting het plafond om het keelchakra te openen. Je benen liggen languit op de mat en je billen zijn ontspannen. De compressie is voelbaar in de onderrug en de stretch is aanwezig aan de hele voorkant van je lichaam. Voel dat je buik zachtjes in de mat duwt bij elke inademing. Bij elke uitademing laat je alles los en geef je je over aan de houding. Het kan je helpen om bij elke uitademing te bedenken wat je wilt vergeven, zodat je dat kunt loslaten. De houding kan je 3 - 5 minuten lang aanhouden. Neem hierna een moment de tijd om de houding na te voelen. Een mini Savasana van ongeveer 2 minuten.

Happy full moon!

Liefs, Lisanne

P.s. Wil je meer te weten komen over de magie van de maan en hoe je hiermee meer balans in je leven kunt brengen? Volg me dan op instagram of facebook @meisjesvandemaan

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »