Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
14 Aug 2020

Rust geeft Ruimte.

Rust geeft ruimte.
 
Zoekende als een eekhoorn in de woestijn. Maar waar naar? Je hebt toch alles wat je wilde. Altijd de angst om ziek te worden en alles wat ik opgebouwd had te verliezen. Maar zo genoot ik er ook niet van. Tot die dag waar de angst werkelijkheid werd. Lymfeklierkanker was de diagnose. Toen stond de wereld even stil. Geen angstgevoelens maar oerkracht? Dan moet ik aan de chemo. Maar dan wordt ik kaal? Wil je nu beter worden? Toch weer de angst? Een kale kapster zou ik worden..
 
Na 2 kuren kaal. Ik heb mezelf nog nooit zo mooi gevonden. Vol trots stond ik in onze kapsalon. En lekker snel klaar, want mijn haar had ik al niet meer(de humor hield ik er wel in). Ik deed altijd al aan yoga maar ik wilde meer dan het volgen van een paar lessen in de week. Ik wil ook weer zingen. De KNO arts was erg onder de indruk van mijn stembanden "zo dat zie ik niet iedere dag". Ik ging na 17 jaar anti-depressiva slikken naar geen anti-depressiva. Ik stond in mijn kracht, ik kon de hele wereld aan. Ik werd na een jaar weer genezen verklaard. Maar kreeg toch weer die angstgevoelens. Het werd een grote brei in mijn hoofd, ik ging van alles doen om anderen te helpen in hun ziekteproces. Maar dat was niet wat ik voor ogen had. 
Terug naar de basis. Want de man met de hamer kwam zich bij me melden. Je kan niet een ander helpen, zo lang je niet eerst je zelf helpt. Het wel bekende zuurstof masker in het vliegtuig.. 
 
Binnenkort start ik met de yin-yoga opleiding bij Yoga Dreams in Zaandam. En ik ga mantr's leren zingen.
 
Rust geeft ruimte..
 
Namaste,
Marijn
 
Marijn doet nu 5 jaar yoga en gaat de yin yoga opleiding volgen bij Yoga Dreams in Zaandam.
Daarna wil zij de hormoonyoga & voeding opleiding gaan doen bij Blue-birds in Amsterdam. Op dat gebied valt er nog zoveel aan te bieden wat ik miste na mijn ziekte. Je eigen ervaring doorgeven is wat mij betreft de beste leerschool.
 
Wil jij ook je persoonlijke yoga verhaal vertellen? Mail naar [email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »